Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

Aanbiedingen

Nieuwe .EU registraties slechts 1 euro het eerste jaar

Heeft u uw domeinnaam nog niet geregistreerd met de EU extensie? Het is nu tijdelijk zeer aantrekkelijk een EU-domein te registreren. De gehele maand mei verlagen wij namelijk de (registratie) prijzen van .EU domeinen naar 1 Euro!50% korting op SSL Certificaten

Veiligheid is een belangrijk onderdeel van uw website waarmee u en uw klanten dagelijks te maken hebben. Een potentiële bezoeker van bijvoorbeeld uw webwinkel kijkt steeds vaker of u als eigenaar/beheerder van de website er alles aan heeft gedaan om het surfen op uw website veilig te maken. Een van de meest gebruikte en veiligste methodes om uw website te beveiligen is deze te voorzien van een SSL Certificaat, zodat alle gegevens tussen de server en uw bezoekers versleuteld verstuurd wordt.

Vertrouwen is de basis van een goede webshop of website. Om dit vertrouwen uit te stralen naar uw bezoekers kunt bijvoorbeeld het EV certificaat gebruiken met de groene balk in de adressen balk.

Recent heeft de overheid het verplicht gesteld dat persoonsgegevens zoals naam, adres, e-mail of bankgegevens versleuteld verstuurd moeten worden. Wanneer u kiest voor een SSL certificaat van Internet Today is het certificaat binnen enkele uren voor u geinstalleerd en worden uw gegevens veilig verstuurd.

Omdat Internet Today veiligheid belangrijk vindt hebben wij de SSL Certificaten van GeoTrust en Thawte tot en met 30 april met 50% verlaagt. Deze korting kan oplopen tot wel 250 euro.

Klik hier voor een compleet overzicht van al onze SSL Certificaten.5000 NL domeinen voor slechts € 4,99

Internet Today bestaat dit jaar 10 jaar. Om dit vieren hebben wij iedere maand een top aanbieding. Normaal kost een NL domeinnaam 15 Euro per jaar, maar tot en met 31 maart kunt u profiteren van de spotprijs van slecht € 4,99!

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy