Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

Internationale domeinnaam extensies bij Internet Today

Het registreren van internationale extensies lijkt de normaalste zaak van de wereld in onze door het internet gedomineerde economie. Toch kan niet elke provider zomaar domeinnamen registreren met alle 250 bestaande extensies. Om een wildgroei aan registraties te voorkomen en om dubbele of malafide registraties tegen te gaan, kunnen alleen aangewezen, geaccrediteerde providers zonder tussenkomst van locale of grotere providers alle internationale domeinnaam extensies registreren. Internet Today is als één van de zeven Nederlandse providers in het bezit van deze accreditatie bij de ICANN, de organisatie die wereldwijd toezicht houdt op de registratie van domeinnamen.

In welke uithoek van de wereld u zaken wilt doen en in welk land uw doelgroep zich ook bevindt, Internet Today stelt u in staat om real-time via de website zelf elke denkbare domeinnaam te registreren. Naast een waardevolle aanvulling op onze dienstverlening, zien we de accreditatie en onze online bestelmodule vooral als een bewijs van betrouwbaarheid en professionaliteit!

Heeft u vragen over het registreren van internationale domeinnaam extensies? Neem gerust contact op met onze servicedesk via 088-7507000.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy