Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

Uw domeinnaam verhuizen in 4 snelle, eenvoudige stappen

Het verhuizen van een domeinnaam of meerdere domeinnamen wordt vaak uitgesteld uit angst voor de administratieve beslommeringen of kostbare downtime. Onterecht, want uw domeinnamen verhuizen naar Internet Today is in 4 eenvoudige stappen geregeld!

Stap 1 Voorbereiding

Registreer uw bestaande domeinnaam via de website van Internet Today en koppel de domeinnaam aan een passend hostingpakket.

Stap 2 Verhuiscode

Bij verschillende domeinnaam extensies is een verhuiscode noodzakelijk, deze dient u op te vragen bij uw huidige hostingpartij. Indien u niet zeker weet of u een verhuiscode dient op te vragen neem dan contact met ons op 088-7507000.

Stap 3 Verhuizing

Na ontvangst van de verhuiscode verzorgt Internet Today de verhuizing van uw domein en de koppeling aan uw hostingpakket, terwijl uw website nog via de oude provider bereikbaar is.

Stap 4 Afronden

Direct na het aanvragen van de verhuizing stelt Internet Today u al in staat om uw website op onze servers te plaatsen en alle instellingen alvast naar uw hand te zetten.

Website bezoekers merken niets van uw verhuizing.


Klik hier om een domeinnaam te verhuizen

Uw domeinnamen makkelijk naar Internet Today verhuizen

De kwaliteit van de provider waar een domeinnaam wordt geregistreerd of een hostingabonnement wordt afgesloten wordt vaak onderschat. Dit leidt niet alleen tot veel domeinnaameigenaren die ontevreden zijn over de dienstverlening bij hun huidige provider, het werkt ook een onnodig aantal toeleveranciers voor domeinnamen en hostingdiensten in de hand.

De keuze voor één professionele en servicegerichte Internet Service Provider waar alle domeinnamen en hostingdiensten in één krachtige beheeromgeving gebundeld zijn ligt dus voor de hand. Te meer omdat de drempel om uw domeinnamen te verhuizen naar dé provider lang niet zo hoog is als deze lijkt!

Een kleine selectie uit de domeinnaamportfolio

Bij Internet Today kunt u kiezen uit meer dan 250 extensies die rechtstreeks via onze website kunt registreren. Ons assortiment zal een verhuizing van uw domeinnaam dus nooit in de weg staan!

Extensie Land Periode Prijs
.nl Nederland 1 jaar € 4,99
.com Internationaal 1 jaar € 7,49
.be België 1 jaar € 4,99
.eu Europa 1 jaar € 4,99
.de Duitsland 1 jaar € 15,00
Extensie Land Periode Prijs
.nu Niue 1 jaar € 36,00
.net Internationaal 1 jaar € 9,99
.org Internationaal 1 jaar € 9,95
.info Internationaal 1 jaar € 9,95
.shop 1 jaar € 37,90
Klik hier voor meer extensies
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy