Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

Branding Online Back-up

Zoals u wellicht weet is het sinds enige jaren mogelijk de Back-up Online met uw eigen merk/label te laten aanmaken. Dit succesvolle concept zorgt ervoor dat u onze diensten kunt wederverkopen zonder dat uw klant geconfronteerd wordt met onze logo’s en teksten.

Doordat dit concept zo succesvol is, maakt vrijwel iedere reseller gebruik van deze mogelijkheid. Inmiddels nemen de aanpassen van de Online Backup software zoveel tijd in beslag dat wij helaas maatregelen hebben moeten nemen om support te kunnen blijven geven zoals deze nu is. Tot op heden kostte de branding bij aankoop van de eerste licenties € 495,- eenmalig. Dit bedrag is voor startende resellers te veel, waardoor men afziet van branding en de verkoop begint met whitelable software. Om zowel het probleem van de branding en het initiële aanschaf bedrag aan te pakken hebben wij er voor gekozen de branding sterk in prijs te verlagen tijdens de eerste aankoop.

Vanaf heden kost de branding van Online Back-up software € 149,95 per branding. U ontvangt daarbij niet enkel meer de Easy/Pro versie voor Windows, maar ook voor MacOS. Afgelopen half jaar hebben wij voor vele resellers de meest recente versie gemaakt, zodat de software compatible is met de meest recente besturingssystemen en applicaties. Hierdoor heeft iedere reseller recente software. Uiteraard kunt u ook kiezen voor whitelable software. Deze is net als uw gebrande software altijd voor u beschikbaar in SATstorage onder het tabblad ‘Downloads’. Wanneer u een nieuwe versie wenst kunt u contact opnemen met onze customerservice.

Dit kan zowel per e-mail (support@internettoday.nl) als telefonisch (0181-750310).

Ander nieuws

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy