Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

Hostingvergelijker.nl komt met een leuke win actie

“Wij willen Hostingvergelijker.nl extra onder de aandacht brengen en hebben daarom een speciale actie geregeld. We geven 6 cadeaubonnen weg van Bol.com t.w.v. €25,-.
 
Hoe gaat dit in zijn werk?
 
We willen graag dat klanten van jullie beoordelingen achterlaten op Hostingvergelijker.nl. Bij de 6 hosting providers waar in de periode van 20-11-2019 t/m 20-02-2020 de meeste beoordelingen worden achtergelaten wordt namens Hostingvergelijk.nl een cadeaubon van Bol.com t.w.v. €25,- weggeven aan één van deze klanten die in deze periode een beoordeling heeft achtergelaten.
 
De cadeaubon wordt weggegeven namens ons en wij zullen willekeurig een klant selecteren. Wij brengen deze klanten op de hoogte dat zij gewonnen hebben en zullen de cadeaubon naar hen toesturen. Wij zullen er een kaartje bij doen waar duidelijk op vermeld wordt dat dit een gezamenlijke actie is namens ons. Jullie zullen dus duidelijk vermeld worden op het kaartje dat wij versturen.
 
Bij een gelijk aantal beoordelingen wordt er naar de datum en tijd gekeken van de laatst geschreven beoordeling. De hosting provider die als eerste het X-aantal beoordelingen had heeft dan recht op de cadeaubon.
 
Wij hopen er samen met jullie een leuke actie van te maken!”
 
Doe mee en laat via onderstaande link een bericht achter: https://hostingvergelijker.nl/hosting-providers/internet-today/

Ander nieuws

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy