Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

Uitfaseren "Go Start" hosting pakket

Na ongeveer 6 jaar gaat Internet Today afscheid nemen van het bekende “GO Start ” hosting pakket. De tijd gaat snel en ook de hosting eist meer capaciteit en snelheid. Daarom hebben we met de introductie van de nieuwe website begin 2011 nieuwe hosting pakketten geïntroduceerd die op een super snel cluster gehost worden. De doorvoer snelheid van de data op het nieuwe cluster is 20 keer sneller dan het oude cluster.

Tevens bieden de nieuwe pakketten veel mee ruimte wat voldoet aan de eisen van nu. De oude pakketten worden overgezet naar een nieuw pakket op het nieuwe custer. U profiteert dan direct van de nieuwe snelheid en grote van het pakket. Uw “GO Start” pakket zal over gaan in de IT Starter. U heeft direct 10 keer zoveel ruimte. In de loop van dit jaar zullen wij ook de andere GO pakketen uitfaseren. Wij hopen op deze manier te voldoen aan de vraag van onze klanten.

Ander nieuws

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy