Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

Reseller Domeinnamen

Het kunnen bieden van domeinnaamregistraties maakt uw dienstverlening aan uw klanten compleet. Maar het is, zeker als kleinere ondernemer niet gemakkelijk om dit op lucratieve basis te doen. Door uw domeinnaamregistraties in te kopen bij Internet Today profiteert u niet alleen van scherpe tarieven, u kunt uw klanten ook nog eens bedienen met een assortiment van meer dan 250 domeinnaam extensies die u via een innovatieve koppeling met ons registratiesysteem, zelf en realtime kunt registreren.

Internet Today kan u dus de producten, prijzen en tools bieden om zelf als professionele aanbieder van domeinnaamregistraties aan de slag te kunnen. Doordat we in grote volumes registraties afnemen bij de verstrekkende organisaties kunnen we ook onze resellers tarieven bieden die het mogelijk maken om domeinnamen met courante marges te verkopen. En omdat we zelf ook domeinnamen registreren voor eindgebruikers, beschikken we over een gebruiksvriendelijke beheeromgeving die we ter beschikking stellen aan alle shared hosting resellers. Via dit SATserver controlepaneel configureert u makkelijk uw eigen account bij Internet Today én beheert u zelf de accounts van uw klanten. Alle software en tools zijn White Label en in de WHOIS gegevens van de registraties wordt op geen enkele manier naar Internet Today verwezen. Voor uw klanten bent ú dus de provider, zonder beperkingen en concessies.

Alle voordelen van Reseller Domeinnamen op een rij

Reseller zijn van Internet Today maakt het ondernemen op internet eenvoudig en lucratief. Als u wilt kunt u vandaag nog aan de slag als professional op het gebied van domeinnaam registraties, vooral vanwege de volgende voordelen:

  • White Label - Alle resellerdiensten van Internet Today zijn White Label. Voor uw klanten bent ú de provider en dankzij de krachtige beheertools en ondersteuning van Internet Today kunt u zich ook zo opstellen. In de WHOIS gegevens van de registraties staat Yourdomainnameregistrar.com als registrar vermeld. Daarnaast zal Internet Today op geen enkele manier direct contact hebben met uw klanten.
  • Professioneel assortiment - Internet Today is Key account van SIDN en is ICANN geaccrediteerd. Dit betekent niet alleen dat we domeinnamen tegen scherpe tarieven kunnen inkopen, het houdt ook in dat u via Internet Today alle wereldwijd leverbare extensies realtime kunt registreren.
  • Professionele ondersteuning - Als professionele partner van Internet Today kunt u rekenen op gratis ondersteuning voor de resellerdiensten die u bij ons afneemt.
  • Gebruiksvriendelijk - Zonder enige technische kennis of uitgebreide instructies kunt u met de krachtige beheertools van Internet Today direct aan de slag als hoogwaardige leverancier van professionele domeinnaamregistraties. U configureert, registreert en beheert vanuit een centraal controle paneel, en de techniek achter de schermen doet de rest.
  • Uitgebreide aanvullende resellerdiensten - Naast domeinnaamregistraties biedt Internet Today resellers een uitgebreid assortiment aanvullende diensten in resellervorm aan, die uw klanten zeker interessant zullen vinden. U stelt zelf heel gemakkelijk het assortiment samen dat u uw klanten wilt bieden; allemaal in één professionele beheeromgeving.
MELD JE VANDAAG NOG AAN
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy