Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

Reseller Online Back-up

Levert u ICT diensten? Bent u op zoek naar uitbreiding van uw diensten- of productenpakket? Komt u met uw bedrijf regelmatig in contact met klanten die baat zouden hebben bij een goede back-up oplossing? Met de Internet Today back-up resellerpakketten kunt u nu zelf uw online back-up oplossing bieden, zonder dat voor úw klanten zichtbaar is dat de diensten bij Internet Today worden afgenomen.

Hoe werkt Reseller Online Back-up?

Als reseller kunt u online back-up geheel naar eigen inzicht aanbieden zonder tussenkomst van een derde partij. U bent de leverancier voor uw klanten, die op geen enkele manier te weten kunnen komen dat u uw diensten bij Internet Today afneemt. Iedere link met Internet Today is zorgvuldig afgeschermd en de software is volledig 'white label'. Het is zelfs mogelijk de software op uw huisstijl te laten aanpassen.

U bepaalt zelf hoe u de back-up ruimte verdeeld over de back-up pakketten die u aanbiedt en hoeveel uw klanten hiervoor moeten betalen. Tevens kunt u zelf resellers aanmaken die op hun beurt uw product verkopen. Voor uw klanten bent u uiteraard ook het aanspreekpunt bij vragen over het gebruik van de software. Uiteraard blijft onze klantenservice op de achtergrond voor ú beschikbaar voor alle vragen en opmerkingen waarop u wellicht zelf niet direct een antwoord heeft.

Bij het Online Back-up reseller pakket is een online verkoop module bij de prijs inbegrepen. Deze is eenvoudig aan te passen aan uw wensen en te integreren in uw bestaande website. U hoeft niet over uitgebreide programmeervaardigheden te beschikken. Uiteraard is het resellerpakket ook bruikbaar zonder dat u gebruik maakt van de online verkoop module.

Op SATstorage.com bevindt zich het beheer paneel waarmee u snel en eenvoudig uw eigen back-up pakketten en klanten kunt beheren. Met een druk op de knop maakt u uw eigen pakketten aan, wijst u licenties aan nieuwe gebruikers toe, keurt u bestellingen goed, wijzigt u uw proefpakket instellingen of maakt u zelf resellers aan. Het systeem zorgt voor de rest!

  • Professionele aanvulling op uw assortiment - Met een resellerpakket van Internet Today kunt u snel en eenvoudig uw bestaande diensten of productassortiment uitbreiden met online back-up. Hierdoor kunt u wellicht uw klanten nog beter van dienst zijn en tegelijkertijd de verdienkansen per klant vergroten.
  • Waardevolle flexibiliteit - Om u optimale flexibiliteit te kunnen bieden, bestaan de reseller pakketten van SATstorage uit twee componenten: back-up ruimte en software licenties. Op deze wijze kunt u uw inkoop afstemmen op uw huidige behoefte en toch de mogelijkheid houden eenvoudig door te groeien zonder dat u onnodig licenties óf back-up ruimte moet inkopen.
  • Stel zelf uw pakketten samen - Afhankelijk van de vraag van uw klanten kunt u maatwerk én algemene pakketten bieden. U kunt besluiten al uw pakketten een gelijke hoeveelheid ruimte toe te kennen, u kunt echter ook besluiten iedere licentie een andere hoeveelheid back-up ruimte toe te wijzen.
  • Lucratieve tarieven voor grootverbruikers - Doordat u op grotere schaal diensten inkoopt bij Internet Today krijgt u een aantrekkelijk inkoopvoordeel ten opzichte van reguliere back-up gebruikers. In het bijgevoegde prijsoverzicht vindt u de abonnementsprijzen en kunt u eenvoudig zien welke voordelen schaalvergroting opleveren. U kunt, indien gewenst, de adviesen verkoop prijzen van Internet Today aanhouden en toch zelf financieel profiteren.

Hoe veilig is Online Back-up van Internet Today

Het moge duidelijk zijn dat veiligheid en betrouwbaarheid centraal staat bij de ontwikkeling van een product dat volledig gericht is op het veiligstellen van de waardevolle bestanden van uw klanten.

Alle back-ups worden via een beveiligde verbinding naar de back-up server in het datacenter weggeschreven. De bestanden die via internet verzonden worden kunnen dus niet door derden worden 'afgeluisterd'.

Daarnaast versleuteld de software op de computer van uw klanten de geselecteerde bestanden, zodat alleen de eindgebruikers, de gegevens kunnen inzien, benaderen en terugzetten dan wel verplaatsen. De encryptie vindt plaats met een 256-bit versleuteling.

De back-up servers van Internet Today staan in een ultramodern datacenter en zijn redundant opgesteld, zodat er altijd elders in het servercluster een virtuele kopie van elke server op de achtergrond draait. Daarnaast wordt er van elke back-up een dagelijkse en een historische back-up gemaakt.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy