Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

Verkopen onder uw eigen naam

Alle resellerdiensten van Internet Today zijn volledig White Label. Dit houdt in dat we er simpelweg voor gezorgd hebben dat u als officiële provider of leverancier naar uw klanten kunt treden, zonder dat zij de diensten die ze bij u afnemen kunnen herleiden naar Internet Today. De software die u aanbiedt en die uw klanten op hun systemen installeren is volledig merkneutraal en Internet Today zal in geen enkel geval contact opnemen met uw klanten. U bent en blijft te allen tijde de provider van uw klanten!

Software branding

Wanneer u het helemaal professioneel wilt aanpakken en écht goed beslagen ten ijs wilt komen, dan biedt Internet Today u de mogelijkheid om de back-up software voor uw klanten volledig in uw huisstijl te laten uitvoeren. Dit voegt veel waarde toe aan de manier waarop uw klanten u als professioneel bedrijf zullen beleven en maakt een professionele en betrouwbare indruk.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy