Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

Reseller SSL Certificaten

SSL Certificaten zijn perfecte producten om de kwaliteit en de professionaliteit van uw assortiment mee te benadrukken. SSL Certificaten zijn onmisbaar voor uw klanten met website waarop bezoekers of klanten waardevolle of persoonlijke informatie achter (moeten) laten.

Met een SSL certificaat wordt de informatie van en naar een website versleuteld verzonden en, afhankelijk van het type certificaat, garandeert het de authenticiteit van de website door gecontroleerde bedrijfsgegevens aan bezoekers van een website te tonen.

SSL CERTIFICATEN Comodo
Positive SSL
Comodo
EV SSL
Comodo
Multi Domain SSL
* * * * * *
Levertijd enkele minuten 5 á 10 werkdagen 5 á 10 werkdagen
Encryptie 256 bit 256 bit 256 bit
Aantal domeinen 1 1 tot 25
Groene adresbalk niet beschikbaar beschikbaar niet beschikbaar
Prijs 9,95 125,00 49,95

Een must voor elke proffesionele website

Voor veel professionele websites is de installatie van een SSL Certificaat een absolute must. Niet alleen om er zeker van te zijn dat de website zelf en de gegevens van klanten of gebruikers veilig zijn. De Nederlandse internetgebruiker is zich steeds bewuster van de veiligheidsrisico's op internet en kiest bewust voor webshops die aantoonbaar verantwoordelijk en betrouwbaar zijn. SSL Certificaten zijn er dus niet alleen voor de veiligheid; ze zijn een absolute must om succesvol te ondernemen of communiceren op het internet.

U verkoopt, wij verzorgen de rest

Door de SSL-certificaten als reseller van Internet Today te verkopen, is het bieden van deze cruciale en steeds vitalere producten ook nog eens een fluitje van een cent. U bepaalt zelf op welke manier en op welke voorwaarden u de SSL certificaten aanbiedt aan uw klanten, en Internet Today verzorgt de rest!

Wanneer u naast het SSL certificaat ook de hostingdiensten bij Internet Today afneemt, verzorgt Internet Today de configuratie en installatie van het gewenste SSL Certificaat. Daarnaast kunt u uiteraard rekenen op professionele ondersteuning en advies van Internet Today bij het verkopen van de SSL Certificaten. Voor welke uitdagingen de techniek of uw klanten u ook stellen, u kunt altijd terugvallen op de kennis en kunde van de medewerkers van Internet Today.

Alle voordelen van Reseller Hosted SSL Certificaten op een rij

Waarom u zou moeten kiezen voor een SSL certificaat? We zetten de voordelen graag voor u op een rij:

  • Professionele aanvulling op uw dienstverlening - SSL Certificaten geven niet alleen een krachtig signaal van betrouwbaarheid af aan de eindgebruikers van de websites waarop ze geïnstalleerd zijn. Een leverancier die SSL certificaten levert, toont zich een bewuste en professionele IT partner.
  • Gemakkelijk en Snel - Het enige dat u hoeft te doen is het marketen van 'uw' SSL certificaten en Internet Today verzorgt de rest. Onze medewerkers verzorgen het hele traject van selectie tot installatie van het gewenste certificaat. Internet Today kan veel SSL certificaten, afhankelijk van het type, zeer snel leveren. Zo kinderlijk eenvoudig kan professionele dienstverlening zijn!
  • Volledig White Label - Uw klanten weten niet beter dan dat u de leverancier bent van de SSL certificaten. Zij kunnen op geen enkele manier zien of merken dat u uw producten en diensten afneemt van Internet Today. Daarnaast zal Internet Today op geen enkele manier direct contact opnemen met uw klanten.
  • Ondersteuning en advies - Internet Today biedt u als reseller gratis professionele ondersteuning en advies. Voor welke uitdaging uw klanten of de techniek u ook stellen, u kunt altijd rekenen op de kundige medewerkers van onze supportafdeling. Internet Today begeleidt u graag en intensief bij het selecteren, installeren en beheren van alle SSL Certificaten.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy