Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

Managed Virtual Private Server hosting (VPS)

Een Managed Virtual Private Server van Internet Today biedt u de lusten, maar niet de lasten van het beheren van een eigen professionele server. Geniet van de professionele prestaties, de totale controle en de eindeloze flexibiliteit, zonder zelf op te hoeven draaien voor het onderhoud van een eigen server.

Of u een Virtual Private server nu inzet voor een zware website of applicaties, voor het hosten van meerdere websites in uw eigen omgeving of om pieken in dataverkeer en bezoekers op te kunnen vangen; u beschikt altijd over de juiste én voldoende capaciteit tegen beheersbare kosten en optimaal gebruiksgemak.

Heeft u behoefte aan een configuratie op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 088-7507000.

Beste keus
VIRTUAL PRIVATE SERVERS IT VPS
Starter
IT VPS
Plus
IT VPS
Professional
*
* *
* * *
79,95
89,95
99,95
Processoren Xeon Quad
Xeon Quad
Xeon Quad
RAM geheugen 0,5 GB ram
1 GB ram
1 GB ram
Set-up kosten € 125,00
€ 125,00
€ 125,00
Managed VPS beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
Webruimte (in GB, 1 GB = 1024MB) 50 GB
75 GB
100 GB
Dataverkeer Zie dataverkeer
Zie dataverkeer
Zie dataverkeer
Aantal accounts 750
750
750
Mailboxen onbeperkt
onbeperkt
onbeperkt
PHP 5+ beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
MySQL extra Databases 125
125
125
Vermelde prijzen zijn maand prijzen!

Hoe werkt het?

Een Virtual Private Server dankt de waardevolle combinatie van prestaties, gebruiksgemak en aantrekkelijke prijsstelling aan innovatieve virtualisatiesoftware waarmee een Dedicated Server wordt verdeeld in meerdere virtuele servers. De Virtual Private Servers gedragen zich gewoon als autonome servers en de prestaties van de verschillende Virtual Private Servers beïnvloeden elkaar op geen enkele manier. Zijn er storingen of problemen met een Virtual Private Server in dezelfde omgeving? Dan merkt u daar op geen enkele manier iets van.

Op elke Virtual Private Server draait een eigen kopie van het besturingssysteem en elke virtuele server kan te allen tijde beschikken over de toegewezen capaciteiten, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties van andere Virtual Private Servers in dezelfde serveromgeving. U bepaalt zelf welke applicaties en welke software er op uw Virtual Private Server draaien en u beschikt zelf over de volledige beheerrechten van uw server, zonder enige concessies naar aanleiding van de instellingen en inrichting van andere virtuele servers.

Juist omdat een Virtual Private Server softwarematig wordt aangemaakt, biedt deze serveroplossing maximale flexibiliteit. De beschikbare schijfruimte is immers virtueel en kan dus eenvoudig worden aangepast aan veranderende behoeften en intensiever gebruik. Zowel schijfruimte, werkgeheugen en hoeveelheid dataverkeer kunnen snel en op elk gewenst moment worden geúpgrade.

  • Volledige zeggenschap over uw eigen server - Professionele prestaties en totale controle zonder concessies, maar ook zonder de onderhoudskosten van eigen server.
  • Professionele systeemprestaties - De Virtual Private Servers van Internet Today draaien op servers met Xeon Quad processoren en beschikken afhankelijk van de gekozen pakketspecificaties, over 0,5 GB of 1GB RAM geheugen. Krachtige hardware in dienst van professionele Virtual Private Servers.
  • Flexibel en dus altijd op maat - Internet Today levert Virtual Private Servers in 3 verschillende standaardconfiguraties om het opstarten snel en gemakkelijke te maken. Maar de grote kracht van deze oplossing is uiteraard het gemak waarmee u de specificaties van uw Virtual Private Server aan kunt passen aan uw specifieke behoeften. Maatwerk is standaard dus!
  • Veiligheid en betrouwbaarheid gegarandeerd - De serverinfrastructuur van Internet Today is één van de modernste en meest gerenommeerde van Nederland. Dagelijkse back-ups van uw servers, innovatieve, geclusterdere serverconfiguraties, hoogwaardige hardware; allemaal in ultra veilige datacentra.
  • Direct aan de slag - De levertijd van een Virtual Private Server is enkele minuten. Wanneer uw bestelling ontvangen en bevestigd is, kunt u direct aan de slag in uw eigen software omgeving.
  • Gebruiksvriendelijk - Met hetzelfde gemak als waarmee u een shared hosting account configureert, richt u ook uw eigen Virtual Private Server in. Zonder concessie en beperkingen bepaalt u zelf welke software en applicaties er op uw server draaien, zonder dat u hoeft te beschikken over fundamentele kennis en kunde op servergebied. Professionele mogelijkheden en het gemak van shared hosting!

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2014 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy