Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

Additionele diensten

Installatron
Installeer snel en gemakkelijk ruim 120 applicaties met een enkele muisklik. Uw klanten kunnen met deze applicatie gemakkelijk populaire applicaties zoals Wordpress, Joomla, Magento & Drupal installeren. Installatron bied extra gemak voor je klanten en verlaagd de support.


Cloudlinux & MySQL Governor
Controleer de load op je server met Cloudlinux en MySQL governor. Jou gebruikers kunnen normaliter al snel overlast veroorzaken. Mede dankzij een veilige configuratie, maar ook Cloudlinux hebben je gebruikers snel in de gaten en wordt overlast beperkt tot een minimum.

Stel zelf limieten aan: harddisk, processor, geheugen, bandbreedte en MySQL gebruik. Bekijk de statistieken in een geavanceerd overzicht voor een gemakkelijker beheer van je server.


Cpanel
CpanelCpanel is een zeer uitgebreid controlepaneel met diverse standaard functies zoals het aanmaken van resellers, eindgebruikershosting inclusief het beheer van bandbreedte, diskgebruik, e-mailaccounts, etc. Cpanel is verkrijgbaar in tientallen talen.

Je klanten kunnen zelf gebruik maken van de honderden functies binnen het controlepaneel waardoor je als reseller minder werkt hebt en je klant kan zichzelf direct helpen.

Denk hierbij aan het aanmaken van e-mailadressen, domein en emailforwards, het benaderen van de webmail, het aanpassen van DNS records, maar ook het bekijken van zijn of haar bestanden middels een moderne file explorer.

Ook voor resellers is Cpanel superieur aan andere controlepanelen door zeer uitgebreide functies voor het beheren van gebruikers, maar ook het gebruik van een krachtige API waardoor het mogelijk is om het beheer van je hosting te automatiseren middels bijvoorbeeld WHMCS of Wefact. Cpanel biedt de mogelijkheid om meerdere servers aan elkaar te koppelen waardoor je DNS redundant kan worden uitgevoerd.


DirectAdmin
DirectAdmin is een goedkoop, maar krachtig controlepaneel waarmee je gemakkelijk eigen nameservers kunt draaien die je per reseller kunt instellen.DirectAdmin beschikt over diverse functies waaronder het aanmaken van resellers en eindgebruikers.

Standaard kunnen eindgebruikers onder andere zelf FTP gebruikers en emailaccounts aanmaken, de DNS beheren, maar ook de bestanden op de FTP bekijken. Ook het forwarden van het domein is mogelijk zonder je tussenkomst. Natuurlijk zijn dit slechts voorbeelden van de vele functies die DirectAdmin je bied.

Wanneer je meerdere servers afneemt is het mogelijk om de DNS of storage te koppelen waardoor een DNS-cluster kan worden gemaakt.


Back-up storage
De backupstorage kan worden gebruikt voor het extern opslaan van je back-ups. Hierdoor zijn je back-ups veilig opgeslagen, ook wanneer je installatie op de VPS niet langer functioneert, of wanneer data door je klanten wordt verwijderd is je data veilig opgeborgen.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy