Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

Ben je op zoek naar de beste performance? Dan zijn een SSD VPS de perfecte oplossing! Amsterdam, Miami, Los Angeles of Tokyo? Je bepaald zelf waar je VPS wordt aangemaakt en welke specificaties deze krijgt.

Up- en downgraden kan iedere maand als dit nodig is. Kies zelf de hoeveelheid webstorage en de grootte van de back-upoplossing. Je VPS is op deze manier specifiek op je wensen afgestemd.

Cpanel, SATserver of wellicht toch liever DirectAdmin als controlepaneel? Je bepaald zelf welk controlepaneel je gebruikt. Natuurlijk kun je er voor kiezen om helemaal geen controlepaneel te laten installeren.

De software van je klanten kan door groei of misbruik de server onbedoeld belasten. Met Cloudlinux en MySQL governor kun je de load die een domein mag veroorzaken zelf beheren. De licentie voor deze beheersoftware kan optioneel bijgeleverd worden

Laat je klanten zelf ruim 120 applicaties zoals Joomla, Wordpress of Magento installeren met een klik op de knop. Met Installatron heb je direct inzicht in de versies die je klanten geinstalleerd hebben en is het mogelijk om oude versies te updaten met een paar muisklikken.

Indien gewenst kun je gebruik maken van onze professionele back-up ruimte. Met een keuze vanaf 20GB tot 250GB bepaal je zelf de back-up grootte en dus ook de retentietijd!

VIRTUAL PRIVATE SERVERS SSD
Locatie
Virtual Machines
Virtual Machines
Rootdisk add-on
Rootdisk add-on
Rootdisk add-on
Control Panel
Back-up Ruimte
Back-up Server Onsite
Back-up Server Offsite
Operating System
€ 0.00
Installatron
€ 0.00
CloudLinux
€ 0.00
Windows Server
€ 0.00
Managed
€ 0.00
Patchman
€ 0.00
dfg

Let op: Op deze pagina vermelde prijzen zijn maand prijzen.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2019 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy