Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00
domein-validatie

Domain Validation Certificaten

Internet Today levert 3 verschillende SSL certificaten, waarvan dit Domain Certification Certificaat de meest elementaire is. Voor een aantrekkelijke prijs beveiligt u middels dit certificaat de verbinding van en naar uw website, maar een DV certificaat valideert niet uw identiteit aan de bezoeker van uw website. U garandeert uw bezoekers een betrouwbare gegevensoverdracht.

Wilt u meer weten over dit of andere SSL certificaten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met op met onze servicedesk via 088-7507000 voor meer informatie of advies bij de selectie en configuratie van het juiste beveiligingsniveau van uw website.

DV SSL CERTIFICATEN Comodo
Certificaat
GeoTrust
Certificaat
* * *
Type Positive Quick Premium
Garantie $ 50,00 $ 100.000
Encryptie 256 bit 256 bit
Bedrijfsgegevens in certificaat niet beschikbaar niet beschikbaar
PDA en Smartphone ondersteuning beschikbaar beschikbaar
Groene adresbalk niet beschikbaar niet beschikbaar
Prijs voor 1 jaar 14,95 139,00

DV Certificaten binnen enkele minuten aangeleverd

Het grote voordeel van een DV certificaat is de snelle levertijd. Na de bevestiging van uw bestelling, kunnen we u het certificaat binnen enkele uren leveren en geïnstalleerd hebben op uw website. Een veilige verbinding en een betrouwbare website kost u dus geen enkele moeite en is direct geregeld.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy