Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00
extended-validatie

Extended Validation Certificaten

Internet Today levert 3 verschillende SSL certificaten, waarvan dit Extended Validation Certificaat de meest professionele en doortastende is. Dit certificaat garandeert een beveiligde verbinding met een encryptie tot 256-bit, toont bezoekers van uw website direct de aangetoonde authenticiteit van u als eigenaar van de website in tekst én door de weergaven van de groen adresbalk, en beschermt uw website tegen Phishing.

Met een EV certificaat toont u uw bezoekers dat u tot het uiterste gaat om de betrouwbaarheid, veiligheid en professionaliteit van uw bedrijf en de gegevens van uw bezoekers te kunnen garanderen. Veiliger en professioneler dan met een Extended Validation Certificaat wordt een website niet.

Wilt u meer weten over dit of andere SSL certificaten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met op met onze servicedesk via 088-7507000 voor meer informatie of advies bij de selectie en configuratie van het juiste beveiligingsniveau van uw website.

EV SSL CERTIFICATEN GeoTrust
Certificaat
VeriSign
Certificaat
VeriSign
Certificaat
* * * * * *
Type True Business EV Secure Site EV Secure Site Pro EV
Garantie $ 100.000 $ 100.000 $ 100.000
Encryptie 256 bit 256 bit 256 bit
Bedrijfsgegevens in certificaat beschikbaar beschikbaar beschikbaar
PDA en Smartphone ondersteuning beschikbaar beschikbaar beschikbaar
Groene adresbalk beschikbaar beschikbaar beschikbaar
Prijs voor 1 jaar 395,00 629,00 899,00

Bij uitstek geschikt voor o.a. financiele instellingen en webshops

Een Extended Validation Certificaat is onmisbaar voor elke website waar de belangen groot zijn en de interactie met bezoekers en klanten intensief. Grote webshops, financiële instellingen en organisaties die met gevoelige en persoonlijke gegevens werken, kunnen en mogen niet zonder. Niet alleen omdat de gevolgen van het zoekraken of misbruik van de gegevens grote gevolgen hebben voor de eindgebruikers van de website. Een professionele webshop kan tegenwoordig alleen maar succesvol zijn, wanneer de steeds bewustere consument ziet dat de veiligheid en betrouwbaarheid op orde zijn.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy