Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00
organisatie-validatie

Organisation Validation Certificaten

Internet Today levert 3 verschillende SSL certificaten, waarvan dit Organisation Validation Certificaat een populaire is. Met dit certificaat beveiligt u niet alleen de verbinding en interactie met uw website, het bevestigt tevens de authenticiteit van de eigenaar van de website. De gegevens worden niet alleen versleuteld en beveiligd verzonden, bezoekers weten ook aan wie de gegevens worden verzonden. De bedrijfsgegevens worden gecontroleerd door een Certificaat Autoriteit en worden opgenomen in het SSL certificaat.

Wilt u meer weten over dit of andere SSL certificaten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met op met onze servicedesk via 088-7507000 voor meer informatie of advies bij de selectie en configuratie van het juiste beveiligingsniveau van uw website.

OV SSL CERTIFICATEN GeoTrust
Certificaat
VeriSign
Certificaat
* * *
Type True Business ID Secure Site
Garantie $ 100.000 $ 100.000
Encryptie 256 bit 256 bit
Bedrijfsgegevens in certificaat beschikbaar beschikbaar
PDA en Smartphone ondersteuning beschikbaar beschikbaar
Groene adresbalk niet beschikbaar niet beschikbaar
Prijs voor 1 jaar 169,00 229,00

Presenteer uw gevalideerde bedrijfsgegevens op uw website

Het OV certificaat biedt professionele initiatieven op internet de slimme en professionele combinatie van een aantrekkelijke prijs en gegarandeerde veiligheid en een gecontroleerde validatie van uw identiteit aan uw bezoekers dan wel klanten. Prospects weten nog voor hun eerste aankoop dat hun gegevens bij u in veilige handen zijn en met welke organisatie ze een transactie aangaan. Onmisbaar voor elk bedrijf met serieuze commerciële ambities op het internet.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy