Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

Veelgestelde vragen over Joomla Webhosting

Op deze pagina treft u antwoorden op veelgestelde vragen omtrent Joomla webhosting bij Internet Today.

Staat uw vraag en/of antwoord niet op deze pagina?

Voor een compleet overzicht van al onze artikelen gaat u naar help.internettoday.nl. Hier vindt u meer artikelen verdeeld in verschillende overzichtelijke categorien. Wanneer uw vraag hier niet bij staat kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze telefonische support op 088-7507000 of stuur een e-mail naar support@internettoday.nl.

Waar vind ik meer ondersteuning voor Joomla?

Meer informatie in het Nederlands: http://forum.dutchjoomla.org

Meer informatie in het Engels: http://www.joomla.org

Meer informatie over Joomla bij Internet Today: help.internettoday.nl

Waar kan ik terecht voor themes en extensies?

Joomla kent veel uitbreidingen (ook wel Add-ons genoemd). Sommige uitbreidingen zijn niet up-to-date, waardoor het mogelijk is dat kwaadwillenden misbruik maken van deze extensies.

Het is aan te raden altijd de laatste versie van zowel Joomla als een extensie (add-on) te gebruiken. Meer informatie met potentieel gevaarlijke extensies vindt u hier.

Meer informatie over Joomla vindt u op de website van Joomla: joomla.org

Wanneer u de Nederlandse versie van Joomla zoekt dan kunt u terecht op www.dutchjoomla.org.

Wat kost Joomla?

Joomla is een opensource alternatief wat door vrijwilligers wordt ontwikkelt. Joomla is vrij verkrijgbaar en kan worden gedownload vanaf de website: http://www.joomla.org/

Wat is Joomla hosting?

Internet Today biedt klanten die gebruik maken van Joomla een geoptimaliseerde omgeving voor Joomla.

De instellingen van de webserver zijn specifiek geconfigureerd voor Joomla, wat ten goede komt van de snelheid. Tevens is de (server)hardware speciaal geselecteerd voor Joomla.

Joomla: een introductie

Joomla is een zogenaamd Content Management System, kortweg CMS. Een CMS is een kant en klare oplossing waarmee u gemakkelijk een website kunt maken zonder de kennis te hebben van programmeertalen.

Joomla kent veel uitbreidingen (ook wel Add-ons genoemd). Zorg altijd dat u de laatste versie gebruikt van zowel Joomla als de uitbreidingen, anders kan u website het slachtoffer worden van kwaadwillenden.

Meer informatie over Joomla vindt u op de website van Joomla: http://www.joomla.org/

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy