Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

Veelgestelde vragen over Windows Webhosting

Op deze pagina treft u antwoorden op veelgestelde vragen omtrent Windows webhosting bij Internet Today.

Staat uw vraag en/of antwoord niet op deze pagina?

Voor een compleet overzicht van al onze artikelen gaat u naar help.internettoday.nl. Hier vindt u meer artikelen verdeeld in verschillende overzichtelijke categorien. Wanneer uw vraag hier niet bij staat kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze telefonische support op 088-7507000 of stuur een e-mail naar support@internettoday.nl.

Kan ik gebruik maken van Frontpage Extensies?

In november 2004 heeft Microsoft aangegeven hun Frontpage extensies niet verder door te ontwikkelen of te ondersteunen. In de praktijk betekend dit dat er sinds die datum geen nieuwe veiligheidsupdates, reparaties van fouten of andere aanpassingen meer worden gemaakt door de leverancier.

Internet Today heeft sindsdien veel inspanningen geleverd om de Frontpage extensies actief in de lucht te houden. Echter door het gebrek aan ondersteuning en veiligheidsgaranties van Microsoft is de Frontpage ondersteuning door Internet Today sinds 1 september 2010 gestaakt.

Hoe leer ik ASP?

Zoals met elke programmeertaal is ook over ASP veel informatie te vinden in zoekmachines zoals Google. Ook worden er veel boeken geschreven over deze programmeertaal.

W3schools.com bied een vrijwel volledig overzicht van ASP functies en bied een groot aantal voorbeeld scripts aan.

Wat heeft u nodig om ASP te gebruiken?

Om gebruik te kunnen maken van ASP.NET dient u een Windows hostingpakket af te nemen.

U kunt u keuze maken uit onze Windows hostingpakketten op deze pagina.

Wat is ASP/ASP.NET?

ASP.NET (uit te spreken als ASP dot NET) is de opvolger van ASP en maakt samen met velerlei andere applicaties onderdeel uit van het .NET framework van Microsoft.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy