Sitebuilder

Kies voor gemak, iedereen kan een met behulp van onze Sitebuilder een professionele website maken. De website is direct geoptimaliseerd voor Google, zodat jouw website goed vindbaar is op internet. Voeg eenvoudig de Sitebuilder toe aan je hostingpakket en start vandaag nog.

Sitebuilder kost slechts € 1,99 per maand

Heb je interesse, neem dan contact op met ons Support-team via telefoon, e-mail of chat. Zij zullen Sitebuilder activeren op jouw hostingpakket.

Gebruik één van de 200 templates

Een website bouwer hoeft niet ingeschakeld te zijn. Kies een van de 200 templates. De templates zijn gemakkelijk aan te passen naar eigen wensen. Voeg bijvoorbeeld gemakkelijk je eigen foto’s en teksten toe. Dit alles is mogelijk met enkele klikken!

Maak gebruik van handige plug-ins

Maak je website nog slimmer door gebruik te maken van meer dan 200 plugins. Met deze plugins koppel je in enkele klikken bijvoorbeeld Youtube Facebook of Googlemaps aan je website. Voor deze plug-ins is geen technische kennis nodig.

Haal meer omzet uit je website

Verkoop je producten of online diensten? Geen probleem! Via de Sitebuilder is het mogelijk om je eigen webshop in enkele klikken te maken.

Haal meer uit je website met meertalige ondersteuning

Standaard beschikt onze Sitebuilder over 49 verschillende talen. Vertaal eenvoudig je website in verschillende talen.

Jouw website inclusief email en hosting

De sitebuilder is een handige add-onn op je huidige hostingpakket. Hierdoor is jouw website beschikbaar onder je eigen gekozen domeinnaam. Ook krijg je de beschikking over persoonlijke email adressen.

Een website voor ieder scherm

Onze sitebuilder zorgt voor een volledig responsive website. Hierdoor is jouw website goed bereikbaar op zowel desktop, tablet als mobiel