Managed Services op servers waar ook ter wereld

InternetToday verzorgd Managed Services op zowel dedicated- als virtuele servers in je eigen datacenter, in één van onze datacentra of in een cloudplatform naar keuze. Ook is een hybride oplossing van dedicated- en virtuele servers mogelijk. Zo kies je het beste van twee werelden waarbij zowel performance als flexibiliteit gevraagd worden.

Wil je de mogelijkheden bespreken met onze sales manager?

Plan een gesprek

Managed Services Levels

Bij het inrichten van Managed Services houdt InternetToday rekening met de mogelijke operationele impact die een omgeving per element kan geven, op basis van het doel waarvoor een server gebruikt gaat worden. Webservers en fileservers vallen bijvoorbeeld onder de categorie Small, applicatie- en mailservers vallen onder de categorie Medium en databaseservers vallen onder de categorie Large.

Zo onderkennen we in het geval van servers:

  • Small – Webservers, fileservers en testservers.
  • Medium – Applicatieservers, mailservers, DNS-servers, acceptatieservers en development servers, firewalls en loadbalancers.
  • Large – Databaseservers, AD-servers, caching servers, SORL-servers en storage servers.
  • Extra Large – Servers waarbij sprake is van een combinatie van functies waarbij het onderhoud bewerkelijker is dan bij servers met een enkele taak.

Vragen over onze server dienstverlening?

Onze support is op werkdagen bereikbaar van 9:00 - 17:30.