Cloud Services

Steeds meer bedrijven zien grote voordelen van het werken in de cloud. Het is immers erg handig dat je en jouw medewerkers altijd gemakkelijk bij bepaalde gegevens, software, applicaties en bestanden kunnen. De grootste meerwaarden van het werken in de cloud zijn ongetwijfeld: performance, flexibiliteit, kostenvoordeel en security. Toch kampen veel bedrijven met uitdagingen als het gaat om hun kritische applicaties in de cloud te draaien. De beveiliging van deze applicaties in de cloud is een absolute vereiste. InternetToday beveiligd en onderhoud je servers, zodat jij je kunt richten op je business.

Ons eigen Virtuozzo platform
AWS Cloud (Amazon Web Services)
Azure (Microsoft Azure)
CloudStack
Servers

Wil je de mogelijkheden bespreken met onze sales manager?

Plan een gesprek

Veilig in de cloud

Hoe veilig is de cloud en waar staat mijn data? Dat zijn vragen die wij vaak gesteld krijgen en die wij je serieus kunnen beantwoorden. InternetToday is een cloud serviceprovider met meer dan 19 jaar ervaring in het leveren van infrastructuur- en platformdiensten (IaaS/Paas). Wij helpen bedrijven hun kritische applicaties in de cloud onder te brengen. Daarbij geven we gericht en gepast advies op maat, ook qua veiligheid en data.

Cloud voor iedereen en overal

InternetToday levert hosting- en cloud-oplossingen aan organisaties in de publieke, financiële, retail, e-commerce en commerciële sector. Organisaties voor wie gegarandeerde beveiliging, compliance en performance van essentieel belang zijn. Wij opereren vanuit drie verschillende datacenters en zijn in staat om zowel regionaal als wereldwijd, innovatieve en beveiligde IaaS en PaaS oplossingen te leveren. Bij ons is een directe B2B samenwerking mogelijk maar ook een samenwerking via key-partnerships ISV’s en global system integrators behoort tot de mogelijkheden.

Virtuozzo, Amazon Web Services en Microsoft Azure

We hebben verregaande ervaring en partnerships met de meest toonaangevende (cloud) leveranciers op drie platformen:

Advies over Cloud

InternetToday adviseert, ontwerpt, implementeert en beheert verschillende cloud-infrastructuren door gebruik te maken van diverse workloads, functies, mogelijkheden en financiële modellen op basis van uw behoeften. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Of wil je advies over de cloud-oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.