Hoge kwaliteit webwinkel hosting

Heb je een gat in de markt ontdekt en de domeinnaam voor je webshop geregistreerd? Dan heb je alleen nog kwalitatieve webwinkel hosting nodig om je webwinkel te zetten. Kies voor snelle en stabiele webwinkel hosting waar duizenden ondernemers op vertrouwen.

Webwinkel hosting van InternetToday is voordeliger en sneller dan ooit. Voordat je een webwinkel begint is het belangrijk dat je op zoek gaat naar een goede webwinkel hosting. Kies uit flexibele webshop hostingpakketten inclusief Magento, WooCommerce of PrestaShop.

Software mogelijkheden bij webwinkel hosting

Met complete webwinkel hosting van InternetToday zet je razendsnel een professionele webshop online met Magento-, Prestashop- of Woocommerce.

Het meest bekende systeem om webwinkels te maken is Magento. Je kan gratis beginnen met Magento, als je wil uitbreiden is het wel nodig om een licentie aan te schaffen. De mogelijkheden om je webwinkel aan te passen en te optimaliseren zijn ongekend binnen Magento. Daarom maken veel grotere webwinkels ook gebruik van dit systeem.

WooCommerce van WordPress wordt echter ook steeds populairder om webwinkels te maken. WooCommerce is de webwinkelsoftware van het populaire open source systeem WordPress. Het gebruiksvriendelijke WordPress is wereldwijd het meest gebruikte systeem om websites te maken.

Een ander bekend systeem om webwinkels te maken is Prestashop. Net als bovengenoemde software kan je gratis gebruik maken van PrestaShop om je webshop op te zetten. Prestashop is eenvoudig te begrijpen waardoor je er vliegensvlug een professionele webwinkel mee maakt.

Mogelijkheden webwinkel hosting

  • Persoonlijke ondersteuning
  • 90 dagen niet goed geld terug
  • Snel contact per e-mail, telefoon en chat
  • Gebruiksvriendelijk controlepaneel
  • Beveiliging, SSL en preventie spam
  • SSD data-opslag, 60 dagen backups
  • Gratis verhuisservice bij ons grootste pakket

Stabiele en snelle webshop hosting

Je zult al snel merken hoe stabiel en eenvoudig onze webwinkel hosting is. Je hebt geen technische kennis nodig om een professionele webwinkel aan te maken in de hostingomgeving. Onze servers bevinden zich in Nederland en zijn ingericht op het hosten van zowel kleine als grote webshops. Dankzij het gebruik van SSD-dataopslag wordt de snelheid geoptimaliseerd. Ook zijn onze servers voorzien van de laatste beveiligingsupdates om spam en malware te voorkomen.

Start eenvoudig en snel met jouw eigen webwinkel

Meteen aan de slag met jouw nieuwe webwinkel? Met ons webwinkel hostingpakket kan jij direct aan de slag met het opzetten van een professionele webshop. Ook wanneer je al een webwinkel hebt en wil overstappen kan je bij InternetToday terecht. Met behulp van onze kwalitatieve hosting zorg je ervoor dat jouw webwinkel binnen de kortste keren online staat. Wil je weten welk webwinkel hostingpakket het beste past bij jouw webshop? Neem dan contact op met onze specialisten of bekijk een van onderstaande veel gestelde vragen.

Vragen over onze webwinkel hostingpakketten?

Onze support is op werkdagen bereikbaar van 9:00 - 17:30.

Veel gestelde vragen

Wil je een of meerdere domeinnamen verhuizen? Bekijk dan hieronder een aantal veel gestelde vragen.

Wat is webwinkel hosting?

Een zichtbare website bestaat uit 2 onderdelen, namelijk:

  • een (domein)naam die je kan registreren via de mijn.internettoday.nl omgeving.
  • en de hosting (tevens te bestellen via mijn.internettoday.nl)
Wanneer je een domeinnaam hebt geregistreerd dan kan je je website/webwinkel zichtbaar maken door de bestanden op onze servers te zetten. Hiervoor krijg je een eigen stukje serverruimte, dit wordt ook wel (webwinkel) hosting genoemd.

Hoe vraag ik een webwinkel hostingpakket aan?

Om een webwinkel hostingpakket aan te vragen moet je een aantal stappen doorlopen. In de eerste plaats log je in op jouw eigen mijn.internettoday.nl omgeving. In deze omgeving je naar het gedeelte 'hosting' navigeren en verschillende een van de verschillende hostingpakketten bestellen. Lees het volledige stappenplan in onze Helpdesk-omgeving.

Hoe kan ik mijn webwinkel hosting up- of downgraden?

Het kan gebeuren dat je webwinkel aan het groeien is en dat de webruimte vol begint te lopen, of juist het omgekeerde en je hebt een overvloed aan ruimte. Gelukkig kan je je webwinkel hostingpakket simpel up- of downgraden met een aantal eenvoudige stappen.