Betrouwbaar, flexibel, bereikbaar en pure passie

We gaan terug naar het jaar 2001, managed hostingprovider InternetToday zag in dat jaar het levenslicht. Wat toen begon als een start-up op een zolderkamer is in rap tempo uitgegroeid tot een van de grotere managed serviceproviders van Nederland. Wij zijn er trots op dat we in de afgelopen jaren zijn uitgegroeid tot een kwaliteitsprovider met een pure passie voor techniek. Hoe we dat hebben bereikt? Naast onze passie hebben we altijd goed geluisterd naar wat onze klanten willen. Hierdoor leveren we de diensten waar mensen mensen naar op zoek zijn. Daarnaast zorgen onze persoonlijke benadering en bereikbaarheid ervoor dat we een hoge klanttevredenheid hebben.

23 jaar
ervaring

10.000+
klanten

75.000+
websites

Ons doel is klanttevredenheid

Sinds 2001 is het bergop gegaan met de managed hostingoplossingen van InternetToday. We hebben inmiddels ruim 10.000 klanten en we hosten meer dan 75.000 websites. Onze kracht is dat we meedenken met onze klanten, dat we snel schakelen en dat we service verlenen zoals het hoort. Met ons team van ervaren medewerkers opereren we vanuit 3 verschillende datacenters in Nederland. We beheren dedicated servers, servers in onze public- of private cloud of servers die je bij AWS, Azure of derden host met maar één doel: klanttevredenheid!

Elke klant is maatwerk

Met een verscheidenheid aan klanten - zoals KPN, Aegon, Armin van Buuren, PublicView en Jardin - laten we zien dat we in veel verschillende branches opereren. Iedere klant vraagt bij ons om een andere aanpak en dus benadering. En omdat we deze benadering goed onder de knie hebben, voelt iedere klant zich bij ons thuis. Of het nu gaat om onze cloud, bare metal servers, security, live stream, on-demand, CDN (Content Delivery Network) of narrowcasting; elke klant is bij ons maatwerk.

ICT techniek en duurzaamheid

Het wordt vaak onderschat, maar `het internet` verbruikt ontzettend veel energie. Het zijn met name de enorme datacentra die door toedoen van de strenge klimatologische en veiligheidseisen veel stroom verbruiken. Hoe innovatiever en moderner het datacenter is dat de servers huisvest, hoe `groener` jouw website is. En omdat we onszelf en onze klanten graag zo duurzaam mogelijk zien opereren zetten we ons actief in voor het verlagen van de CO² emissie en het energieverbruik van onze diensten én die van de ICT sector in het algemeen. We selecteren onze leveranciers en ons materiaal daarom zorgvuldig, en zijn we vooraanstaand deelnemer van de Clean Bits initiatieven.

Benieuwd naar onze IT-oplossingen?

Ben je benieuwd naar onze IT-oplossingen? Wil je weten hoe wij, als full-service hostingprovider, jouw bedrijf verder laat groeien? Of wil je graag de mogelijkheden bespreken van onze Managed Services dienstverlening?

Neem contact op met een van onze accountmanagers. Wij maken graag kennis!


Plan een gesprek

Ons team van specialisten

Patricia Suijker
Office Manager

Patricia Suijker

Xander Slootweg
Directeur

Xander Slootweg

Robin Waarts
System Administrator

Robin Waarts
Maak kennis met ons team