Managed Services

Wij zijn InternetToday, jouw provider van hoogwaardige hostingoplossingen, domeinregistraties en Managed Services. Onze missie is simpel maar krachtig: jouw bedrijf bevrijden van de complexiteit van IT-beheer, zodat jij je kunt concentreren op het bouwen en laten groeien van je onderneming. Met onze drie kernwaarden - Duidelijk, Persoonlijk en Betrokken - als leidraad, bieden we niet alleen services, maar bovenal partnerschap.

Als Managed Service Provider kun je jouw IT-beheer bij InternetToday uitbesteden precies op de manier waarop jij dat graag wilt. Zo monitoren en beheren we je IT-infrastructuur, netwerk(en), database(s), back-up(s) en cloudomgeving(en) en zorgen we voor software-updates en cyberbeveiliging.

Wil je volledig ontzorgt worden en geen omkijken meer hebben naar het beheer of wil je bepaalde zaken nog zelf doen? Het kan allemaal bij InternetToday! Ben je benieuwd hoe jij gebruik kunt maken van onze Managed Services? Neem dan contact op met een van onze specialist!

Bespreek de mogelijkheden van Managed Services

Neem contact op met een van onze Managed Services specialisten om de mogelijkheden van het uitbesteden van IT-beheer te bespreken.

Plan een gesprek

Krachtige Managed Services van InternetToday;
een simpel recept..

In de razendsnelle digitale wereld van vandaag is effectief IT-beheer van cruciaal belang. Als een toonaangevende Managed Services Provider (MSP) begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is en jouw technologische behoeften uniek zijn. Daarom beheren we vanuit onze pure passie voor techniek en beloven we adequaat beheer en constante stabiliteit. Daarnaast staan bij alles wat we doen informatiebeveiliging en cybersecurity voorop! Tenslotte houden we van het maken van heldere afspraken en vinden we dat jij de Managed Services moet kunnen inrichten op een manier waar jij je het prettigst bij voelt. Je kunt op drie manieren de Managed Services dienstverlening van InternetToday afnemen:

Laten doen

Wij zijn verantwoordelijk voor het beheren van de infrastructuur, de beschikbaarheid, snelheid, kwaliteit, en rapporteren hier op periodieke wijze op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Je bent volledig ontzorgt en focust op jouw core business en de tevredenheid van jouw klanten.

Samen doen

Wij beheren samen de infrastructuur, waarbij wij bijvoorbeeld de 24/7 monitoring onder onze verantwoordelijkheid hebben, de back-up omgeving leveren en bij incidenten of afwijkingen jouw beheerteam(s) op de hoogte brengen, waarna we je desgewenst kunnen ondersteunen.

Zelf doen

Wij leveren je de infrastructuur, beheren de onderliggende netwerk omgeving(en) en het hardware park. Jij beheert de infrastructuur, operating systemen en kritische processen. Natuurlijk kun je ons altijd om advies vragen en kunnen wij je bij calamiteiten bijstaan.

Netwerk
Hardware
Software onderhoud
Software beveiliging
Systeem configuratie
Performance monitoring
Webapplicatie
Managed
Laten doen
Zelf doen
Co-managed
Laten doen
Samen doen
Zelf doen
Unmanaged
Laten doen
Zelf doen

Managed services; het uitbesteden van IT-beheer

Onze expertise is gericht op het middelgrote tot grote MKB en de visionaire techleads binnen grotere bedrijven. Als jij een ondernemer bent die gelooft in de kracht van specialisatie en het belang van een soepel draaiende IT-infrastructuur, dan zijn wij er om je te ondersteunen. We begrijpen de uitdagingen van moderne ondernemingen en streven ernaar om jouw technologische partner te zijn.

Voordelen van Managed services

Vandaag de dag zijn technologie en IT-infrastructuur essentieel voor het succes van jouw bedrijf. Je hebt toegang nodig tot de juiste tools en technologie om je doelen te bereiken, de concurrentie voor te blijven en verder te groeien. Waarom kiezen bedrijven voor Managed services?

Focus op core business
Een van de meest gehoorde argumenten van opdrachtgevers die bij ons de managed service dienstverlening afnemen is dat zij zich weer willen focussen op de eigen kernactiviteiten en bedrijfsprocessen. Managed services stelt je in staat om je weer volledig te concentreren op je core business zonder dat je je druk hoeft te maken over het beheer van je infrastructuur. Dit heb je immers uitbesteed bij InternetToday! De resources die je beschikbaar hebt, richten zich weer op hun eigen kerntaken wat weer een verbeterde productiviteit en efficiëntie tot gevolg heeft.

Kosteneffectiviteit
Met managed services besteed je het beheer van je IT-diensten uit bij externe provider. Je hebt hierdoor meer grip op de kosten die je kwijt bent aan het extern beheer in plaats van dat je het beheer intern houdt. Je kunt hierdoor effectiever en efficiënter omgaan met de inzet van je interne resources en de kosten die dit met zich mee brengen.

Meer expertise binnen handbereik
Als Managed services provider hebben we de expertise in huis als het gaat om IT-infrastructuur, software en netwerkbeheer. Door je IT-beheer uit te besteden heb je die expertise binnen handbereik en kun je hier optimaal van profiteren.

Prestaties en beveiliging
Met Managed services heb je de beschikking over 24/7 monitoring en onderhoud van jouw IT-omgeving. Hierdoor ben je verzekerd van hogere prestaties, heb je minder (kans op) downtime en heb je betere resultaten. Daarnaast doen wij alles om je te beschermen tegen cyber- en/of data-aanvallen.

Managed Services door InternetToday; Jouw route naar zorgeloos IT-beheer

Managed services door InternetToday

Bij InternetToday geloven we in maatwerk. Geen twee bedrijven zijn hetzelfde, en dus is ook geen enkele IT-oplossing dat. Met onze Managed Services kun je kiezen hoe diepgaand je wilt worden ontzorgd. Of je nu volledig vertrouwt op onze deskundige handen, of liever een nauwere samenwerking hebt in specifieke gebieden, we passen onze aanpak aan op jouw visie.

Onze Managed Services omvatten een breed spectrum aan domeinen, waaronder netwerkbeheer, hardwareonderhoud, software-updates en -beveiliging, systeemconfiguratie, prestatiebewaking en ondersteuning van webapplicaties. Met een diepe passie voor technologie staan we klaar om je bedrijf te ondersteunen met deskundige kennis.

Laten we Samenwerken

Ben je klaar om de weg te effenen naar een zorgeloze technologische toekomst? InternetToday staat aan je zijde. Als jouw vertrouwde partner in Managed Services begrijpen we dat ieder bedrijf zijn eigen reis heeft. Laten we met elkaar kennismaken zodat we kunnen onderzoeken hoe we jou kunnen helpen bij de groei van jouw bedrijf zorgen dat je je zorgen hoeft te maken op het gebied van techniek!

Wil je de mogelijkheden bespreken met onze sales manager?

Plan een gesprek

Veel gestelde vragen over Managed services

Wil je gebruik maken van de managed services dienstverlening van InternetToday en heb je nog een vraag hierover? Bekijk dan hieronder een aantal veel gestelde vragen.

Wat zijn managed services?

Managed services zijn IT-diensten die worden geleverd door een Managed Service partner (een MSP) om de infrastructuur en applicaties van een bedrijf te beheren en te onderhouden. Denk hierbij aan hardware-, software-, netwerk- en databasebeheer.

Wat zijn de voordelen van Managed Services?

Als je bedrijf profiteer je van de volgende voordelen van Managed Services:

  • Er is één aanspreekpunt voor jou en je technische toeleveranciers voor cloud beheer
  • Je krijgt de beschikking over 24/7 technische supportdienst  
  • Je krijgt uptime garantie van 99,99%
  • Je maakt heldere afspraken over bovenstaande zaken en legt deze vast in een SLA (Service Level Agreement). Zo weet je precies waar je als bedrijf aan toe bent. 
  • Je breidt als het ware je eigen IT-afdeling uit met veel extra kennis en ervaring
  • Door deze kennis en ervaring verbeter je de stabiliteit en performance van je cloud platform
  • In veel gevallen is het uitbesteden van cloud beheer financieel aantrekkelijker dan een of meer beheerder(s) in dienst nemen
  • Je creëert een flexibele schil rondom jouw IT afdeling waardoor er snel opgeschaald kan worden bij calamiteiten. 

Zijn er ook nadelen aan Managed Services?

Ja, er zijn ook nadelen aan Managed Services en die kunnen voor ieder bedrijf verschillend zijn. Het kostenaspect kan als een nadeel ervaren worden door bedrijven. Dit komt doordat het uurtarief van een MSP vaak hoger ligt in vergelijking met het intern uitzetten van het IT-beheer. Daarnaast is er ook een zeker mate van afhankelijkheid van een MSP en dan met name als het gaat om het oplossen van eventuele incidenten. Wij maken hierover heldere afspraken in een Service Level Agreement, zodat we van beide kanten weten waar we aan toe zijn.

Ik wil het IT-beheer volledig uitbesteden. Heb ik nu helemaal geen omkijken meer?

Een van de grootste valkuilen voor bedrijven als het gaat om managed services is de organisatie van de communicatie met de MSP. Wij willen het uitbesteden van IT-beheer zo efficient mogelijk regelen en dat vereist wel dat er aan jouw kant een (of meerdere) gesprekspartner(s) aangewezen worden.

Deze efficiëntie bieden we ook de andere kant op met een SPOC en een SMD. InternetToday verzorgt Managed Services op platformen zoals CloudStack, Amazon (AWS), Azure, Virtuozzo of op dedicated servers. In veel gevallen hebben we te maken met meerdere leveranciers waardoor communicatie van cruciaal belang is. Daarom bieden we de beste klantervaring aan met onze Single Point of Contact (SPOC) en Service Delivery Management (SMD). Met deze service nemen we de centrale leiding in de ondersteuning en order delivery en zijn wij de spil in je platform.