Managed Services

Wij beheren vanuit pure passie voor techniek, stabiliteit en klanttevredenheid. De meeste klanten, partners en resellers die deze diensten toepassen op hun business kritische omgeving(en), kiezen hiervoor omdat ze gewend zijn dat onze mensen door het vuur gaan voor hen...

We werken dan ook met een team van mensen met een zeer hoge betrokkenheid en die zich volledig inzetten om incidenten te verhelpen, wijzigingen door te voeren en die signalen analyseren waardoor problemen voorkomen kunnen worden.

Wil je de mogelijkheden bespreken met onze sales manager?

Plan een gesprek

Een simpel recept...

Laten doen

Wij zijn verantwoordelijk voor het beheren van de infrastructuur, de beschikbaarheid, snelheid, kwaliteit, en rapporteren hier op periodieke wijze op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Je bent volledig ontzorgt en focust op jouw core business en de tevredenheid van jouw klanten.

Samen doen

Wij beheren samen de infra­structuur, waarbij bijvoorbeeld wij de 24/7 monitoring onder onze verantwoor­delijkheid hebben, de backup omgeving leveren en bij incidenten of afwijkingen uw beheerteam(s) op de hoogte brengen, waarna we je desgewenst kunnen ondersteunen.

Zelf doen

Wij leveren je de infrastructuur, beheren de onderliggende netwerk omgeving(en) en het hardware park. Je beheerd de infrastructuur, operating systemen en kritische processen. Natuurlijk kun je ons altijd om advies vragen en kunnen wij je bij calamiteiten bijstaan.

Netwerk
Hardware
Software onderhoud
Software beveiliging
Systeem configuratie
Performance monitoring
Webapplicatie
Managed
Laten doen
Zelf doen
Co-managed
Laten doen
Samen doen
Zelf doen
Unmanaged
Laten doen
Zelf doen