Managed Services

Wij beheren vanuit pure passie voor techniek, stabiliteit en klanttevredenheid. De meeste klanten, partners en resellers die deze diensten toepassen op hun business kritische omgeving(en), kiezen hiervoor omdat ze gewend zijn dat onze mensen door het vuur gaan voor hen...

We werken dan ook met een team van mensen met een zeer hoge betrokkenheid en die zich volledig inzetten om incidenten te verhelpen, wijzigingen door te voeren en die signalen analyseren waardoor problemen voorkomen kunnen worden.

Bespreek de mogelijkheden met Martijn

Neem contact op met Martijn Heijboer om de mogelijkheden van het uitbesteden van IT-beheer door te spreken.

Plan een gesprek

Martijn Heijboer

Directeur – CTO

Martijn Heijboer

Managed services bij InternetToday;
een simpel recept..

IT-beheer wel of niet uitbesteden? Steeds meer bedrijven stellen zichzelf deze vraag. Kan zijn omdat zij graag meer en beter inzicht willen hebben in de kosten voor IT of omdat zij niet meer alleen afhankelijk willen zijn van de eigen IT-afdeling. Andere bedrijven zijn opzoek naar nog meer stabiliteit van hun Cloud platform.

Maar bijna alle bedrijven willen zich graag kunnen focusssen op hun eigen kernactiviteiten en bedrijfsprocessen; kortom de core business zonder dat je je druk hoeft te maken over het beheer van je infrastructuur. Bij InternetToday kun je je IT-beheer op verschillende manieren uitbesteden; waarbij we de focus hebben gelegd op de verantwoordelijkheden. Wil je volledig ontzorgt worden en geen omkijken meer hebben naar het beheer of wil je bepaalde zaken nog zelf doen? Het kan allemaal bij InternetToday!

Heb je hulp nodig en wil je graag geadviseerd worden over de inrichting van het uitbesteden van het IT-beheer? Neem dan contact op met een van onze specialisten!

Laten doen

Wij zijn verantwoordelijk voor het beheren van de infrastructuur, de beschikbaarheid, snelheid, kwaliteit, en rapporteren hier op periodieke wijze op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Je bent volledig ontzorgt en focust op jouw core business en de tevredenheid van jouw klanten.

Samen doen

Wij beheren samen de infrastructuur, waarbij wij bijvoorbeeld de 24/7 monitoring onder onze verantwoordelijkheid hebben, de back-up omgeving leveren en bij incidenten of afwijkingen jouw beheerteam(s) op de hoogte brengen, waarna we je desgewenst kunnen ondersteunen.

Zelf doen

Wij leveren je de infrastructuur, beheren de onderliggende netwerk omgeving(en) en het hardware park. Jij beheert de infrastructuur, operating systemen en kritische processen. Natuurlijk kun je ons altijd om advies vragen en kunnen wij je bij calamiteiten bijstaan.

Netwerk
Hardware
Software onderhoud
Software beveiliging
Systeem configuratie
Performance monitoring
Webapplicatie
Managed
Laten doen
Zelf doen
Co-managed
Laten doen
Samen doen
Zelf doen
Unmanaged
Laten doen
Zelf doen

Managed services bij InternetToday

Met ruim 20 jaar ervaring, ruim 10.000 klanten en ruim 75.000 gehoste websites zijn we uitgegroeid tot een van de grootste managed servicesproviders (MSP's) van Nederland. Naast onze passie voor techniek ligt onze kracht in het meedenken met onze klanten. Bovendien willen we altijd snel schakelen en zoeken we altijd naar de beste oplossing!

Bij het inrichten van het IT-beheer passeren een aantal onderdelen de revue waarmee je verzekerd bent van de beste managed service dienstverlening. Heb je vragen over een van onderstaande onderdelen of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen als het gaat om het uitbesteden van IT-beheer? Neem dan contact op met een van onze specialisten!

Wil je de mogelijkheden bespreken met onze sales manager?

Plan een gesprek