Referenties

Armin van Buuren

Armin van Buuren

Armin van Buuren is sinds 1995 actief, eerst als deejay in het Leidse uitgaansleven. Van Buuren noemt Jean Michel Jarre en Ben Liebrand als zijn grote inspiratiebron. Liebrand leerde de Leidenaar hoe hij muziek kon produceren. In 2000 komen Communication (als Armin) en Eternity (met DJ Tiësto als Alibi) in de Tipparade. Een jaar later is The Sound of Goodbye zijn eerste hit in de Top 40. Tegelijkertijd start hij zijn eigen radioprogramma, A State of Trance. In 2007 wordt Van Buuren voor het eerst de beste dj in de DJ Top 100 van DJMag. Deze prijs wint hij ook in 2008, 2009, 2010 en 2012. Sinds 2003 staat de dj en producer steevast in de top 3 van de prestigieuze lijst.

Aegon

Aegon

Aegon is een van oorsprong Nederlands bedrijf, dat in 1983 is ontstaan na de fusie van AGO en Ennia. Aegon heeft activiteiten in meer dan 20 landen in Amerika, Europa en Azië. De onderneming biedt wereldwijd zo'n 47 miljoen klanten levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer­producten aan. Aegon is al jaren beursgenoteerd en maakt deel uit van de AEX-index.

Wie is Aegon?
Aegon wil klanten in staat stellen om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dit betekent dat zij zich verantwoordelijk voelen voor de financiële bewustwording en ontwikkeling van mensen. Ze vergroten het financiële bewustzijn en de financiële zelfstandigheid van hun miljoenen klanten. Door te informeren, alternatieven te tonen, passend advies te geven en de producten en diensten te leveren, die voor elke levensfase van belang zijn. Of het nu gaat om pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of reisverzekering. Dat is waar Aegon voor staat.

PublicView

PublicView

PublicView is een content management systeem voor digital signage. De uitgebreide software werkt zeer doelgericht; de relatie of bezoeker wordt op de juiste plaats en tijd geïnformeerd, geprikkeld of aangezet tot actie. Dit betaalbare en uitgebreide narrowcasting systeem is zeer gebruiksvriendelijk en overal bedienbaar.

Just Plug & Play!
Door de flexibele vormgeving en keuze uit meerdere standaard lay-outs wordt het maken van de informatieschermen eenvoudig en leuk om te doen. PublicView werkt o.a. naadloos samen met LG WebOS schermen en de P&D-Line Signage Solution schermen van Philips.

Public View is verantwoordelijk voor de informatiestroom die de studenten op de Hoge School van Amsterdam bereikt via het content management systeem op de diverse locaties. Ook worden de bezoekers van Nederlands oudste dierentuin Artis voorzien van de laatste informatie omtrent het Artis-park, de diverse dieren, de attracties, natuurbehoud en de manier waarop Artis duurzaam werkt. Klanten en medewerkers van Hyundai Nederland worden door middel van PublicView voorzien van de laatste deals, opties en promoties op alle vestigingen.

Buma/Stemra

Buma/Stemra

Bij Buma/Stemra zijn ruim 25.000 componisten, tekstschrijvers en muziekuitgevers aangesloten. De belangenbehartiger zorgt ervoor dat wanneer hun creaties gebruikt worden zij daar een eerlijke vergoeding voor krijgen. Buma/Stemra incasseert via zusterorganisaties in het buitenland deze vergoedingen wereldwijd voor hun leden. Ook biedt Buma/Stemra het wereldrepertoire aan in Nederland en incasseert voor buitenlandse componisten, tekstschrijvers en uitgevers de vergoeding voor het gebruik en draagt dit af aan zusterorganisaties.

Voorlichting
Buma/Stemra geeft voorlichting aan publiek, overheid en bedrijfsleven over het belang van auteursrecht en promotie van Nederlandse muziek. Met andere auteursrechtorganisaties hebben ze hiervoor de Stichting Auteursrechtbelangen (kortweg Starbel) opgericht. Voor voorlichting aan het publiek en het onderwijs heeft Starbel een aparte organisatie in het leven geroepen: Stichting Auteursrecht Manifestaties (STAM).

Jardin

Jardin

Jardin is de onbetwiste nummer 1 in kunststof tuinmeubelen in Europa, met als voornaamste merken Allibert en Jardin. In Europa neemt de consumentenvraag naar tuinmeubelen met een luxe uitstraling tegen een betaalbare prijs in hoog tempo toe, wat zich uit in forse groei voor het bedrijf. Jardin is onderdeel van het wereldwijde Keter-concern. Keter is gespecialiseerd in de productie en de verkoop van kunststof consumentenproducten. Ze behoort met een omzet van meer dan 1 miljard euro hiermee tot de absolute top.

Ondanks dat Jardin deel uitmaakt van een groot concern, acteren ze als echte ondernemers. Ondernemerschap staat binnen de firma hoog in het vaandel en er is veel vrijheid om zaken op eigen wijze aan te pakken. Jardin is een informele, maar professionele organisatie. De ontwikkeling van verschillende producten is even belangrijk als die van medewerkers.