Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

Referenties van Internet Today

We leveren onze producten en diensten aan een nog immer groeiende groep van 6000 grote en kleinere opdrachtgevers. Uniek aan onze portefeuille vinden we zelf de grote diversiteit die deze zo kenmerkt. Van kruidenier op de hoek tot internationaal opererende retailorganisaties, van amateur DJ tot aan de nummer 1 DJ van de wereld; elke opdrachtgever is er één, en één om trots op te zijn.

De grote diversiteit in ons klantenbestand vloeit voort uit de grote verscheidenheid die ons assortiment en onze dienstverlening kenmerkt. Het merendeel van de opdrachtgevers kunnen goed uit de voeten met ons brede en veelzijdige assortiment standaardoplossingen. Daarnaast heeft een kleinere groep opdrachtgevers behoefte aan ICT oplossingen en een serviceniveau op maat. Benieuwd welke professionals al jaren overtuigd klant zijn bij Internet Today? Hieronder een greep uit ons bijzondere klantenbestand:

Website www.armadamusic.com

Armada Music is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dance labels van dit moment. Dit creatieve bedrijf is al klant bij Internet Today sinds de oprichting in 2003 door Armin van Buuren, Maykel Piron en David Lewis. We zijn er trots op dat we dit bedrijf, met behulp van onze producten, van kleine creatieve club uit hebben zien groeien tot een professioneel entertainment bedrijf. Op dit moment leveren we meerdere servers aan Armada Music, waardoor bijvoorbeeld de verschillende podcasts wekelijks door de vele fans over de hele wereld gedownload kunnen worden via iTunes.

Wij verzorgen voor Armada Music:
 • Managed Dedicated SATservers
 • Podcast servers
 • Domeinnaamregistraties
 • SLA 24/7
» Ga naar Armadamusic.com


Website www.iphoned.nl

Voor onze klant Realistic Internet Solutions hosten wij de zeer populaire website www.iphoned.nl. Op deze website vinden bezoekers alle denkbare actuele informatie over de iPhone en iPad. De website maakt gebruik van een Managed Dedicated SATserver met een uniek hoge verwerkingscapaciteit. Deze specifieke configuratie heeft deze website nodig vanwege de hoge bezoekersaantallen, zeker wanneer er nieuwe producten of versies gelanceerd worden. In zulke situaties brengt de website live verslag van de ontwikkelingen aan de tienduizenden bezoekers die er op zulke piekmomenten op de website kunnen zijn. De website is volledig gebouwd met Wordpress, wat goed en betrouwbaar werkt op onze SATservers.

Wij verzorgen voor Realistic Internet Solutions:
 • Managed Dedicated SATservers
 • Domeinnaamregistraties
» Ga naar Iphoned.nl


Website www.arminvanbuuren.com

Al vier keer op rij de nummer één DJ van de wereld en vanaf nu ook DJ bij Radio 538. Het moge duidelijk zijn dat de websites en servers van een artiest van dit kaliber altijd online moeten zijn. Niet in de laatste plaats omdat zijn website(s) door honderdduizenden fans van over de hele wereld bezocht wordt. Daarnaast reist Armin de hele wereld over waardoor connectiviteit vooral via de mailserver geschiedt. Ook deze, speciaal op zijn behoeften ingerichte, Managed Dedicated SATserver wordt door Internet Today geleverd en beheerd.

Grote persoonlijke, maar vooral zakelijke belangen vragen om extra aandacht en ondersteuning. Daarom heeft Armin van Buuren een SLA 24/7 afgesloten bij Internet Today, zodat hij altijd verzekerd is van up-to-date materieel en ondersteuning waar en wanneer hij het maar nodig heeft, voor een vast, laag maandbedrag. Internet Today is overigens ook verantwoordelijk voor het ter download aanbieden van zijn wekelijkse podcast op vrijdagmiddag, die wekelijks gedownload wordt door honderdduizenden fans.

Wij verzorgen voor Armin van Buuren:
 • Managed Dedicated SATservers
 • Podcast servers
 • Domeinnaamregistraties
 • SLA 24/7
» Ga naar Arminvanbuuren.com


Website www.kpn.nl

KPN, de grootste telecom en ADSL provider van Nederland, heeft enkele projecten uitbesteed i.v.m. de complexiteit hiervan. Internet Today kan voor elk project de juiste maatwerkoplossing leveren.

Wij verzorgen voor Kpn:
 • Managed Dedicated SATservers
 • 24/7 SLA
» Ga naar Kpn.nl


Website www.bumastemra.nl

Buma-Stemra zorgt ervoor dat muziekauteurs in Nederland hun vergoedingen krijgen wanneer hun muziek wordt afgespeeld. UP2 Technology, de webbouwer van www.bumastemra.nl, heeft Buma Stemra geadviseerd te kiezen voor de diensten van Internet Today i.v.m. het stabiele platform Satserver en de technische kennis die aanwezig is binnen Internet Today. Omdat Buma-Stemra opkomt voor de belangen van muziekauteurs zijn er ook altijd tegenstanders. Een stabiel netwerk is dan van groot belang. Door onze 24/7 monitoring blijf de website ongeschonden door eventuele hacks en aanvallen van buitenaf.

Wij verzorgen voor Buma Stemra:
 • Managed Dedicated SATservers
 • 24/7 SLA
» Ga naar Bumastemra.nl


Website www.invender.nl

Invender is ontwikkelaar van onder andere software voor op internet. Naast distributie via de winkels kunnen de klanten van Invender aangeschafte software ook downloaden via de website. Deze voor het bedrijf zeer belangrijke website draait op de Managed Dedicated Servers van Internet Today die speciaal naar de specifieke wensen en eisen van Invender zijn geconfigureerd. Overigens, Invender test alle softeware die verkocht wordt op de servers van Internet Today. Wij zien dit vooral als een proeve van bekwaamheid! Daarnaast betekent dit natuurlijk ook dat de producten van deze softwareprofessional naadloos aansluiten op onze techniek en het SATserver platform. Dus koopt u een één van de pakketten van Invender? Dan is de samenwerking tussen Invender en Internet Today een goede aanleiding om te kiezen voor onze shared hosting pakketten!

Wij verzorgen voor Invender:
 • Managed Dedicated Servers
 • Domeinnaamregistraties
» Ga naar Invender.nl


Website www.jardin.nl

Wie heeft ze niet in de tuin staan? Het hoogwaardige tuinmeubilair van Jardin! Toch leuk om te kunnen vermelden dat hun website gehost wordt met onze standaard Shared Hosting oplossing. Alhoewel Jardin in dit geval de lat technisch niet hoog heeft liggen, is de betrouwbaarheid van de hostingdiensten van groot belang voor een kwaliteitsmerk als dit. Juist daarom hebben we extra aandacht besteed aan de configuratie van het serverpark waarop onze standaard Shared Hosting pakketten op draaien.

Door de ingenieuze clusteropstelling en de betrouwbare SATserver beheeromgeving kunnen we juist de minder veeleisende klanten op het hoogste en betrouwbaarste niveau bedienen. En ontgroeit u een standaard Shared Hosting pakket? Dan kunt u dankzij deze doortastende configuratie zeer eenvoudig overstappen naar, bijvoorbeeld, een Virtual Private Server of een Dedicated server.

Wij verzorgen voor Jardin:
 • Shared Hosting
 • Domeinnaamregistraties
» Ga naar Jardin.nl


Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy