Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

Over Internet Today

Sinds de oprichting in 2001 is Internet Today uitgegroeid van een eigenwijze hostingprovider met een visie, tot een gerenommeerde Internet Service Provider met een professioneel en compleet assortiment aan ICT oplossingen voor particuliere, maar met name zakelijke opdrachtgevers. De drijvende kracht achter onze onafgebroken ontwikkeling en de expansie van ons bedrijf is ook vandaag de dag nog steeds onze passie voor de combinatie van hoogwaardige dienstverlening en innovatieve techniek.

Persoonlijk, hoogwaardig, betaalbaar

Het is ons doel gebleven om innovatieve, professionele producten en diensten op en rond het internet betaalbaar te maken, zonder concessies ten aanzien van het serviceniveau toe te staan. Want maar al te vaak ervaren we ook zelf hoe zeldzaam goede ondersteuning en begeleiding in onze branche is geworden. Door producten en technieken in eigen huis te ontwikkelen, door de keuze voor kwaliteit als beleid te adapteren, én door de producten goed af te stemmen op de behoeften van de eindgebruikers, is Internet Today in staat om een betaalbaar assortiment aan ICT oplossingen èn persoonlijke en betrokken dienstverlening te bieden.

De cijfers spreken voor zich

Onze principiële keuze voor investering in nieuwe eigen techniek, zoals bijvoorbeeld het door onze eigen ontwikkelaars ontwikkelde beheerplatform SATserver, en het zo goed en adequaat mogelijk van dienst zijn van onze klanten heeft geresulteerd in een bedrijf waarvan de cijfers boekdelen schrijven. We hebben meer dan 6000 klanten en hebben meer dan 60.000 websites op onze servers draaien, waaronder die van ’s werelds beste DJ Armin van Buuren en landelijk opererende financiële instellingen, we zijn ICANN geaccrediteerd en we zijn bijvoorbeeld key-account bij de SIDN. We beschikken over een resellerassortiment waar meer dan 1500 professionele ondernemers op internet gebruik van maken bij het bedienen van hun klanten.

ICT techniek & duurzaamheid

Het wordt vaak onderschat, maar ‘het internet‘ verbruikt ontzettend veel energie. Het zijn met name de enorme datacentra die door toedoen van de strenge klimatologische en veiligheidseisen, veel stroom verbruiken. Hoe innovatiever en moderner het datacenter is dat de servers huisvest, hoe ‘groener‘ uw website is. En omdat we onszelf én onze klanten graag zo duurzaam mogelijk zien opereren zetten we ons actief in voor het verlagen van de CO2 emissie én het energieverbruik van onze diensten én die van de ICT sector in het algemeen. We selecteren onze leveranciers en ons materiaal daarom zorgvuldig, en zijn we vooraanstaand deelnemer van de Clean Bits initiatieven.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy