Hosting bij InternetToday

Elke website is uniek. Hoeveel bezoekers je website trekt, hoe interactief de website is, en hoeveel groei je in de toekomst verwacht, zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de manier waarop jouw website functioneert. Welk hostingpakket je kiest, is daarom cruciaal.

Webhosting

InternetToday heeft een ruim aanbod aan webhostingpakketten. Zo configureren wij hostingpakketten specifiek voor webshops en voor WordPress- of Joomla-websites. De grootte van je website bepaalt ook het type server waar je de website op host. Kies een pakket dat bij jouw website past of vraag om een individueel advies!

Webwinkel

Ook webshophosting moet aan specifieke eisen voldoen om optimale prestaties voor jouw webshop te garanderen. Onze hostingpakketten voor webshops zijn van hoge kwaliteit en worden optimaal geconfigureerd voor het hosten van webshops met Magento, WooCommerce of Prestashop. Capaciteit en snelheid zijn hierbij van groot belang. Door onze SSD-dataopslag ben je ervan verzekerd dat jouw webshop over voldoende rekenkracht beschikt, snel laadt en altijd werkt.

VPS

Heeft jouw website veel capaciteit nodig? Kies dan voor hosting op een virtuele server (VPS) in plaats van shared hosting. Met VPS-hosting staat een afgeschermd stukje van een fysieke server ter beschikking voor jouw website, waardoor je geen last hebt van de ruimte die andere websites op dezelfde server innemen. Zo heeft je website gegarandeerd voldoende capaciteit en voorkom je kostbare downtime.

Dedicated Servers

Voor een grote, professionele website met veel bezoekers ga je voor hosting op een dedicated server. Hierbij is de gehele server van jou en kan je dus alle kanten op. Dedicated servers bieden niet alleen maximale rekenkracht en dataopslag, maar geven jou als websitebeheerder ook de vrije hand wat betreft de serverinstellingen. Sluit je een Service Level Agreement (SLA) met ons af, dan staan wij ook buiten kantooruren tot je beschikking voor supportkwesties. Zo beheer jij op professionele wijze een betrouwbare en stabiele website.