;

SSL-certificaten

Met onze WHMCS, HostFact of HostBill modules kun je SSL-certificaten volledig automatisch verkopen via je eigen website. Of programmeer met onze zeer uitgebreide API een koppeling met je eigen systemen. Ons aanbod SSL-certificaten bevat de bekende merken als Sectigo (voorheen Comodo), Symantec, Thawte, GeoTrust en meer.

InternetToday levert white label SSL-certificaten waardoor bezoekers er op geen enkele manier achter komen dat je jouw diensten en producten bij InternetToday afneemt. Wij bieden uitgebreide support via wiki, e-mail, telefoon en chat zodat je het juiste SSL-certificaat selecteert. Daarnaast ondersteunen we bij de aanvraag en de installatie van SSL-certificaten.

De voordelen van reseller SSL-certificaten

Betrouwbare aanvulling op producten en diensten

Een SSL-certificaat geeft een betrouwbaar signaal af aan bezoekers van websites waarop deze zijn geïnstalleerd. Een leverancier die SSL-certificaten levert toont zich een professionele IT-partner.

Automatisch SSL-certificaten verkopen

Jij vermarkt SSL-certificaten, wij doen de rest. Via onze API, in combinatie met WHMCS, HostFact of HostBill, zijn de certificaten automatisch te verkopen via jouw website. InternetToday kan veel SSL-certificaten, afhankelijk van het type, snel leveren. Professionele dienstverlening kan zo eenvoudig zijn.

White label SSL-certificaten

Jouw klanten weten niet beter dan dat jij de leverancier bent van de SSL-certificaten. Zij kunnen op geen enkele manier zien dat je jouw producten en diensten afneemt bij InternetToday. Daarnaast zullen wij op geen enkele manier direct contact opnemen met jouw klanten.

Volledig white label

Gratis professionele ondersteuning en advies

InternetToday biedt jou als partner gratis professionele ondersteuning en advies. Je kunt altijd rekenen op ons vakkundig supportteam. InternetToday begeleidt je graag bij het selecteren, installeren en beheren van alle SSL-certificaten.

SSL-certificaten zijn een must voor elke professionele website

Voor iedere professionele website is een SSL-certificaat een must. Allereerst om er zeker van te zijn dat de website zelf én de gegevens van klanten of gebruikers veilig zijn. De Nederlandse internetgebruiker is zich bewust van online veiligheidsrisico's en kiest voor webshops die aantoonbaar verantwoordelijk en betrouwbaar zijn.

SSL-certificaten zijn er dus niet alleen voor de veiligheid; ze zijn onmisbaar om succesvol te ondernemen en te communiceren op het internet.

Jij verkoopt SSL-certificaten, InternetToday verzorgt de rest

Door SSL-certificaten te verkopen als partner van InternetToday biedt je belangrijke en vitale producten aan in een handomdraai. Jij bepaalt volledig hoe en onder welke voorwaarden je jouw SSL-certificaten aanbiedt aan jouw klanten, InternetToday verzorgt de rest.

Wanneer je naast het SSL-certificaat ook de hosting bij InternetToday afneemt, verzorgen wij de configuratie en installatie van het bijbehorende SSL-certificaat. Uiteraard kun je ook rekenen op onze professionele ondersteuning en advies bij het verkopen van de SSL-certificaten.

Voor iedere uitdaging vanuit techniek of klant; je bent altijd verzekerd van de specialistische kennis van het team van InternetToday.