Spamfilter met SpamExperts

Niets is zo irritant als een e-mailbox vol spam. Je inbox loopt hierdoor snel vol, je verliest het overzicht en het is bovendien gevaarlijk: veel spam bevat namelijk malware of virussen. Krachtige spamfiltering is daarom een must. Wij werken samen met SpamExperts en hebben spamfilters direct op onze hardware gezet. Vraag nu een licentie van SpamExperts aan!

InternetToday en SpamExperts

Wij zijn nu bijna 10 jaar partner van SpamExperts en maken dus ook al bijna 10 jaar gebruik van de anti spamfilter technologie van SpamExperts. Op dit moment zetten wij de inkomende en uitgaande filteroplossingen in op meerdere van onze DirectAdmin- en cPanel-servers. Dit partnerschap zorgt er al jaren voor dat wij het filterniveau hebben kunnen vehogen waardoor we een aanzienlijke vermindering van de hoeveelheid inkomende en uitgaande spam realiseren.

Met de inkomende e-mail filteroplossing van SpamExperts zorgen we voor een optimale e-mailcontinuïteit en bescherming tegen spam, virussen, ransomware, phishing, malware. Met de uitgaande e-mail filteroplossing hebben we juist het misbruikbeheer op orde om IP-blacklisting te voorkomen en de bezorging van e-mails te verbeteren.

Spamfilter van SpamExperts

InternetToday werkt samen met SpamExperts en heeft spamfilters van dit bedrijf direct op de hardware geïnstalleerd. Het grote voordeel van de spamfilters van SpamExperts is dat het zelflerende spamfilters zijn. Vooraf geprogrammeerde filters worden op een gegeven moment misleid door de steeds inventiever wordende spammers. Zelflerende spamfilters passen zich automatisch aan de nieuwe technieken van spammers aan, waardoor ze spam continu te slim af blijven.

Voordelen van een spamfilter

  • Je inbox komt nooit meer vol te staan met spam berichten.
  • De spamfilter controleert elke email.
  • Onbeperkt aantal e-mail adressen aan te koppelen.
  • Sommige e-mails worden gelijk al automatisch verwijderd.
  • Zelflerende spamfilter die spammails gaat herkennen.
  • Malware en virus scanner inbegrepen

Hoe werkt een spamfilter?

Een spamfilter controleert elke e-mail op kenmerken die erop duiden dat de e-mail een spambericht is. Het aantal kenmerken dat de filter detecteert, wordt omgezet in een bepaald aantal punten. Berichten met een vooraf bepaald aantal punten (meestal 4) markeert de filter als spam. Is de score nog hoger (meestal >6), dan wordt het bericht automatisch verwijderd.

Webhosting en domein

Bestel vandaag nog je domein en webhostingpakket bij InternetToday en bescherm je e-mail met SpamExperts voor slechts 3 Euro per maand.

Veel gestelde vragen

Wat is spam?

Spam is het ongevraagd ontvangen van berichten. Over het algemeen kennen we spam via e-mail. Maar je kunt ook gespamd worden via SMS of via social media en zelfs nog via fysieke post. SpamExperts biedt spamoplossingen voor het medium e-mail.

Wie stuurt spam?

Het versturen van spamberichten gebeurt in vele soorten en maten. Het kan de buurjongen (of -meisje) zijn die een lijst met e-mailadressen koopt van een derde partij. Maar het kan ook een professionele (criminele) organisatie zijn die ongevraagd miljoenen berichten per dag stuurt.

Waarom heb ik SpamExperts nodig?

We adviseren je om een spamfilter te gebruiken bij het gebruik van e-mail. Op deze manier bescherm je jezelf tegen aanvallen van hackers en zogenaamde phishing mails. De spamfilteroplossingen van SpamExperts zorgen voor een optimale e-mailcontinuïteit en beschermen je tegen spam, virussen, ransomware, phishing en malware. Bovendien zorgen de uitgaande e-mailfilters dat de bezorging van e-mail nog beter wordt en wordt IP-blacklisting voorkomen.

Hoe vraag ik een licentie voor SpamExperts aan?

Een licentie van SpamExperts kun je gemakkelijk aanvragen in ons portal. Je doorloopt een aantal stappen en binnen enkele klikken heb je de SpamExperts licentie aangevraagd. Zodra je afgerekend hebt, ontvang je een e-mail met de bevestiging dat de licentie geactiveerd is. Dit is natuurlijk geen spam! ;)

Welke MX-records moet ik gebruiken in de DNS?

Bij het instellen van een spamfilter van SpamExperts moet je enkele zogenaamde MX records toevoegen in de DNS-zone van het betreffende domein. Het gaat om de volgende MX-records:

  • mxprimary.spamfilterserver.com (priority 10)
  • mxfallback.spamfilterserver.com (priority 20)

Kan ik SpamExperts inzetten voor bulkzendingen?

Spam Experts is niet bedoeld voor het versturen van bulk e-mails. Elk domein dat bulksgewijs e-mail verstuurt, wordt beschouwd als in strijd met de End User License Agreement.