Spamfilter met SpamExperts

Niets zo irritant als een e-mailbox vol spam. Je inbox loopt hierdoor snel vol, je verliest het overzicht en het is bovendien gevaarlijk: veel spam bevat namelijk malware of virussen. Krachtige spamfiltering is daarom een must. Vraag nu een licentie van SpamExperts aan!

Voordelen van een spamfilter

  • Je inbox komt nooit meer vol te staan met spam berichten.
  • De spamfilter controleert elke email.
  • Onbeperkt aantal e-mail adressen aan te koppelen.
  • Sommige e-mails worden gelijk al automatisch verwijderd.
  • Zelflerende spamfilter die spammails gaat herkennen.
  • Malware en virus scanner inbegrepen

Hoe werkt een spamfilter?

Een spamfilter controleert elke e-mail op kenmerken die erop duiden dat de e-mail een spambericht is. Het aantal kenmerken dat de filter detecteert, wordt omgezet in een bepaald aantal punten. Berichten met een vooraf bepaald aantal punten (meestal 4) markeert de filter als spam. Is de score nog hoger (meestal >6), dan wordt het bericht automatisch verwijderd.

Spamfilter van SpamExperts

InternetToday werkt samen met SpamExperts en heeft spamfilters van dit bedrijf direct op de hardware geïnstalleerd. Het grote voordeel van de spamfilters van SpamExperts is dat het zelflerende spamfilters zijn. Vooraf geprogrammeerde filters worden op een gegeven moment misleid door de steeds inventiever wordende spammers. Zelflerende spamfilters passen zich automatisch aan de nieuwe technieken van spammers aan, waardoor ze spam continu te slim af blijven.

Hoe vraag ik een licentie voor SpamExperts aan?

Webhosting en domein

Bestel vandaag nog je domein en webhostingpakket bij InternetToday en bescherm je e-mail met SpamExperts voor slechts 3 Euro per maand.