Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

Managed/Unmanaged

Managed
Een managed VPS wordt door onze medewerkers beheerd en geinstalleerd. Wanneer u kiest voor additionele dienstverlening zoals Installatron, Cloudlinux of een back-upoplossing dan wordt deze voor u geinstalleerd en optimaal geconfigureerd. InternetToday neemt u daarmee alle zorgen uit handen.

Onder deze managed services vallen o.a. de volgende zaken:

  • 24/7 monitoring van de diverse (web)services zoals MySQL, Apache, maar ook de netwerkinterfaces, inkomende en uitgaande email, etc.
  • Configuratie van software zoals Installatron/Cloudlinux/Back-up software.
  • Installatie van het controlepaneel (SATserver, DirectAdmin of Cpanel).
  • Algemeen onderhoud (updates/upgrades) aan het OS en applicaties.

Bij calamiteiten zal onze monitoring automatisch de dienst hebbende systeembeheerders verwittigen, zodat het probleem direct kan worden verholpen. Onze support is tijdens kantooruren ook telefonisch bereikbaar via het reguliere telefoonnummer.

U krijgt bij een Managed server geen roottoegang tot de server (wij verzorgen immers het beheer), maar wel toegang op resellerniveau in het controlepaneel.


Unmanaged
Wanneer u zelf de installatie en configuratie van de server wenst te voldoen kunt u kiezen voor een unmanaged server. Ook bent u zelf verantwoordelijk voor het implementeren van monitoringsdiensten, de back-ups, updates aan het controlepaneel of het operating system.

Een Unmanaged VPS wordt net als een managed VPS automatisch aangemaakt. U krijgt dan na enkele minuten de inloggegevens per email aangeleverd. Uiteraard heeft u roottoegang tot de machine. Onze medewerkers kunnen niet inloggen op uw VPS.

Indien u hulp nodig heeft dan kunt ons natuurlijk gerust om advies vragen, echter worden de uren wel aan u berekend.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy