Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00
Beste keus
SSD WEBHOSTING SSD
Easy
SSD
Starter
SSD
Professional
*
* *
* * *
€ 4,99 �2,50
€ 9,99 �5,00
€ 14,99 �7,50
Webruimte (Gb, 1Gb = 1000Mb) 5,0 GB
10 GB
25 Gb
Dataverkeer 1024 GB
1024 GB
1024 GB
Domeinen 1
1
5
Mailboxen 999
999
999
PHP versie wisselen 5.6 of 7.x
5.6 of 7.x
5.6 of 7.x
MySQL databases 1
1
2
Controlepaneel (SATserver) beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
SpamExperts optioneel
optioneel
optioneel
Vermelde prijzen zijn maand prijzen!
Actie prijzen gelden voor het eerste jaar.
SSD hosting ondersteunt onder andere
beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar

Voor Drupal, Magento en Wordpress met Woocommerce adviseren wij onze Webshop webhosting.

Shared SSD Hosting op een hoogwaardig cluster platform

Betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak zijn sleutelbegrippen bij het kiezen voor een hostingoplossing. De keuze voor één van de beproefde SSD pakketten van Internet Today ligt daarom in veel gevallen voor de hand. Onze SSD servers zijn redundant uitgevoerd en onder gebracht in streng beveiligde datacentra.

Elk SSD hostingpakket van Internet Today biedt al het noodzakelijke voor een goede en professionele basis onder uw website, én meer. Via het gratis beschikbare SATserver controlepaneel beheert en organiseert u eenvoudig zelf de instellingen van uw server en e-mail accounts!

SSD hosting met PHP

PHP is een populaire scriptingtaal welke in combinatie met MySQL veelvuldig wordt toegepast in websites en webapplicaties.

Veel (gratis) CMS en webshop oplossingen zijn gemaakt voor webhosting met PHP. Indien u reeds een bepaald pakket in gedachten heeft voor uw nieuwe website, doet u er goed aan de vereisten te controleren. SSD hosting bij Internet Today is standaard uitgerust met PHP 5.6 of hoger. Lees meer op php.net.

Debian servers voor uw Linux hosting

SSD webhosting wordt bij Internet Today mogelijk gemaakt door toepassing van het Debian operating system (os). Debian is een bekende en veelgebruikte Open Source Linux variant met een zeer actieve community.

De beheerders van de Linux servers van Internet Today hebben jarenlange training en ervaring met Debian waardoor zij de maximale prestaties uit de servers kunnen halen zonder concessies te doen aan de veiligheid en stabiliteit. Lees meer op Debian.org

Wat is SATserver voor het beheer van uw hostingaccount?

U beheert uw SSD hosting bij Internet Today met het SATserver.nl beheerpaneel. Het instellen van uw e-mailaccounts, het instellen van spamfilters, het configureren van MySQL, beveiligde directories, FTP-accounts, cronjobs en uw statistieken; u kunt altijd en overal inloggen en direct mutaties doorvoeren of uw specificaties aanscherpen. Deze onderscheidende beheertool met de gebruiksvriendelijke interface maakt het beheren van een hostingaccount of meerdere hostingaccounts, kinderlijk eenvoudig.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy