Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00
Beste keus
WINDOWS WEBHOSTING PAKKETTEN IT Windows
Easy
IT Windows
Starter
IT Windows
Professional
*
* *
* * *
€ 4,99 �2,50
€ 9,99 �5,00
€ 14,99 �7,50
Webruimte (Gb, 1Gb = 1000Mb) 5 GB
10 GB
25 GB
Dataverkeer 1024 GB
1024 GB
1024 GB
Mailboxen 999
999
999
PHP 5+ beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
MSSQL Databases 1
1
1
Controlepaneel (SATserver) beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
SpamExperts optioneel
optioneel
optioneel
Vermelde prijzen zijn maand prijzen!
Actie prijzen gelden voor het eerste jaar.
SAT server ondersteunt onder andere
beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar

Windows hosting bij Internet Today

De keuze voor het serverplatform is, net als de keuze voor uw hostingpakket, volledig afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en de technische eisen die uw website aan de server stelt.

Over ëën ding hoeft u zich echter geen zorgen te maken; de betrouwbaarheid is altijd gewaarborgd. Ook onze Windows servers zijn geïntegreerd in onze gerenommeerde en veilige SATserver infrastructuur en bieden dezelfde combinatie van gebruiksgemak, professionele functionaliteit en stabiliteit.

Voor welk platform u ook kiest, en hoe specifiek uw wensen of voorkeuren ook zijn; Internet Today biedt altijd het juiste platform, slimme hostingpakketten, waardevolle prestaties en onderscheidende service!

Windows hosting met ASP

ASP is een krachtige technologie voor ontwikkeling van websites met een dynamisch karakter zoals webshops of websites met een beheersysteem (cms). ASP .NET kent zijn oorsprong bij Microsoft en heeft een laagdrempelig karakter: er is sprake van een lage instapdrempel, er is veel informatie beschikbaar op internet en er worden veel cursussen in deze scriptingtaal aangeboden.

Naast zelf ontwikkelen in ASP zijn er ook veel gratis (open-source) en commerciele ASP (deel)oplossingen beschikbaar binnen deze discipline. Lees meer over ASP op onze ASP. NET informatiepagina

Windows Server 2008 voor uw Windows hosting

Internet Today maakt gebruik van Windows Server 2008 in combinatie met II7 voor het windows hosting platform. In tegenstelling tot eerdere versies van Windows Server is Windows Server 2008 met II7 primair ontwikkeld internet gerelateerde toepassingen.

Alle Windows webhosting en Windows hosting reseller diensten Internet Today maken gebruik van Windows Server 2008. Door te kiezen voor deze Microsoft technologien verzekert u zich van een uitermate stabiel platform voor uw ASP .NET websites.

Internet Today is Microsoft Certified Partner

Al meer dan 5 jaar mag Internet Today het predikaat 'Microsoft Certified Partner' dragen.

Certified Partners van Microsoft beschikken over een hoge mate van ervaring en expertise met Microsoft technologien. Microsoft erkent het belang van goede implementatie partners en werkt hierom intensief samen met Internet Today om het maximale uit hun beider producten en diensten te halen.

Beheer van uw Windows hosting account

U beheert uw Windows hosting bij Internet Today met het SATserver.nl beheerpaneel. Het instellen van uw e-mailaccounts, het instellen van spamfilters, het configureren van MySQL, beveiligde directories, FTP-accounts, cronjobs en uw statistieken; u kunt altijd en overal inloggen en direct mutaties doorvoeren of uw specificaties aanscherpen. Deze onderscheidende beheertool met de gebruiksvriendelijke interface maakt het beheren van een hostingaccount of meerdere hostingaccounts, kinderlijk eenvoudig.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy