Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00

Registreer nu uw .CO.NL domein vanaf € 7,50! - Nu het tweede jaar GRATIS!

Is het .NL domein wat je wilt registreren al bezet? Kies dan voor het Hollandse .CO.NL alternatief. Veel domeinnamen die bij .NL al bezet zijn zijn nog vrij bij .CO.NL, grijp je kans en registreer nu je .CO.NL domein!

Je eigen website maken?

Met onze webhosting pakketten kun je direct aan de slag. Of het nu om onze extreem snelle SSD webhosting of een webwinkel webhostingpakket betreft, bij InternetToday ben je aan het juiste adres voor veilige, stabiele en snelle webhosting.

E-mailen met .CO.NL domeinnamen

Met ons email-only pakket is het mogelijk om je domeinnaam te gebruiken voor eigen emailadressen. Controleer eerst je domeinnaam op beschikbaarheid via 1 van de 2 domeincheckers en kies voor email-only hosting.

CO.NL domeinnaam verhuizen naar InternetToday?

Een .CO.NL domein verhuizen is super gemakkelijk met een verhuiscode. Deze verhuiscode kun je aanvragen bij je huidige webhoster. Zodra je aanvraag door ons is verwerkt krijg je automatisch bericht met het verzoek om je verhuiscode aan te leveren. Met een simpele klik op de link kun je daarna de verhuiscode invoeren. Niet lang na het aanleveren wordt je .CO.NL domein verhuisd.

.co.nl specificaties
Minimum aantal karakters 2
Maximum aantal karakters 63
Enkel numeriek toegestaan Nee
Minimale registratie periode 1
Lock functionaliteit Nee
Verhuiscode benodigd Ja
Quarantaine na verlopen registratie Nee
Lokale aanwezigheid verplicht Nee
Internettoday.nl trustee service Nee
.CO.NL € 7,50 p/j

Check
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy