Bel ons vrijblijvend: 088-7507000
Inhoud: 0 artikelen € 0,00
Beste keus
WEBWINKEL WEBHOSTING PAKKETTEN WEBWINKEL
Starter
WEBWINKEL
Professional
WEBWINKEL
Premium 10
WEBWINKEL
Premium 20
*
* * * * * * * * *
€ 14,99 €7,50
€ 18,99 €9,50
€ 22,99 €11,50
€ 34,99 €17,50
Webruimte (Gb, 1Gb = 1000Mb)
2,5 GB
5,0 GB 10 GB 20 GB
Dataverkeer
onbeperkt *
onbeperkt * onbeperkt * onbeperkt *
Mailboxen
10
25 25 25
PHP 5+
beschikbaar
beschikbaar beschikbaar beschikbaar
MySQL databases
1
1 1 1
Controlepaneel (SATserver)
beschikbaar
beschikbaar beschikbaar beschikbaar
SpamExperts
optioneel
optioneel optioneel beschikbaar
Vermelde prijzen zijn maand prijzen!
Actie prijzen gelden voor het eerste jaar.
SAT server ondersteunt onder andere
beschikbaar
beschikbaar beschikbaar beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar beschikbaar beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar beschikbaar beschikbaar
beschikbaar
beschikbaar beschikbaar beschikbaar

Webwinkelhosting trial account om te kijken of de snelheid u bevalt

Heeft u al een Webwinkel live, maar loopt u tegen de beperkingen van generieke hostingpakketten of servertechniek aan? Probeer onze Webwinkelhosting dan eens met een gratis trial account.


Neem contact op met onze serviceafdeling en geef de specificaties en vereisten van uw website aan ons door. Wij configureren aan de hand daarvan geheel vrijblijvend een server waarop u proef kunt draaien. U zult versteld staan van het gebruiksgemak, optimalisatie en snelheid!


Meer weten of direct aanvragen? Bel dan direct via 088-7507000!

Alle voordelen van SSD hosting op een rij

De toegevoegde waarde van de specifiek voor Webwinkels/Webwinkel ontwikkelde techniek, valt of staat met de professionaliteit en kwalitiet van de organisatie die de hostingdiensten levert. Kortom, de synergie tussen techniek en kennis van de markt en onze klanten is cruciaal! Het is daarom belangrijk om te weten waarom Magento hosting bij Internet Today zo waardevol is.

  • Onderscheidende betrouwbaarheid – De gevolgen van downtime zijn bij Webwinkel niet alleen relatief groter, de consequenties zijn ook nog eens direct. Internet Today levert niet alleen unieke hostingdiensten, de gerenommeerde en aangetoonde betrouwbaarheid bindt al meer dan 10 jaar onder andere grote landelijk opererende financiële instellingen aan ons bedrijf.
  • Waardevolle snelheid – De speciaal voor Webwinkels/Webwinkel geconfigureerde servers van Internet Today zijn voorzien van extra snelle processoren en een overcapaciteit aan werkgeheugen om waardevolle verwerkingssnelheid te kunnen garanderen. De servers staan daarnaast in RAID opstelling en de databases worden separaat aangeboden.
  • Veiligheid en Zekerheid – Alle databases draaien op separate database clusters om de belasting van de hardware zo efficiënt mogelijk te verdelen. Dit bevordert niet alleen de snelheid, het verhoogt de betrouwbaarheid van de hardware aanzienlijk. Daarnaast worden er dagelijks back-ups gemaakt naar ons eigen externe Storage Center en maken we per 14 dagen historische back-ups van elke individuele database.
  • Commerciële flexibiliteit – Snel kunnen schakelen naar aanleiding van ontwikkelingen op de markt is cruciaal. Daarom bieden alle Webwinkels/Webwinkel hostingpakketten van Internet Today uitgebreide mogelijkheden om direct extra capaciteit of additionele diensten aan elk Webwinkels/Webwinkel pakket toe te voegen. Zonder extra administratie- of oversluitkosten kunt u online ondernemen terwijl u altijd verzekerd bent van voldoende capaciteit.
  • Van professionals, voor professionals – Bij Internet Today kunt u altijd rekenen op ondersteuning op professioneel niveau door een team dat excelleert op het snijpunt van techniek en commercie. Daarnaast biedt Internet Today uitgebreide mogelijkheden op het gebied van professioneel servermaatwerk, zoals Dedicated Managed Servers. Hoe groter de belangen, hoe groter de waarde van een professionele IT partner!
  • Expertise binnen handbereik – De dienstverlening van Internet Today richt zich primair op het ontwikkelen van professionele faciliteiten voor IT professionals, en minder op de ontwikkeling van content. Daarom werkt Internet Today nauw samen met een geselecteerd aantal partners op het gebied van ontwikkeling, ontwerp en onderhoud van Webwinkels/Webwinkel websites. Expertise en ondersteuning is dus op elk vlak binnen handbereik!
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:

© 2001 - 2020 Internet Today is een handelsnaam van Today Concepts B.V. | prijzen exclusief 21 % BTW | ICANN Registrant policy