Azure Cloud services van hoge kwaliteit!

Met het Infrastructure-as-a-Service model (IaaS) van Microsoft Azure profiteer je van een steeds groter wordende verzameling geïntegreerde cloud-services. Hiermee kun je als ontwikkelaar of IT-professional toepassingen bouwen, implementeren en beheren. Snelheid, schaalbaarheid, flexibiliteit, beveiliging en privacy zijn in de ontwikkeling van Azure ingebouwd. Wil je meer weten over de Azure Cloud services van InternetToday en wil je graag weten hoe InternetToday jou(w bedrijf) kan verder helpen? Ontdek Azure Cloud op deze pagina of neem direct contact met ons op!

Ik wil meer weten over Azure Cloud

Wat is Azure Cloud?

Azure Cloud is een cloud computing service dat wordt aangeboden door Microsoft. Met Azure Cloud kun je als bedrijf of organisatie zijnde je IT-infrastructuur beheren en schalen door gebruik te maken van de kracht van de cloud. Azure Cloud biedt een breed scala aan services, waaronder opslag, databases, analytics, beveiliging en nog veel meer. Het biedt ook de mogelijkheid om applicaties te ontwikkelen en te implementeren op verschillende programmeertalen en platforms, zoals: Windows Server, SQL, AD, Hyper-V en meer. Dit betekent een consistente, vertrouwde en stabiele omgeving.

De voordelen van Azure Cloud

Als ontwikkelaar of IT-professional weet je als geen ander dat het goed draaiend houden van een IT-omgeving veel tijd kost. Bovendien is het een kostbare investering. Maar je krijgt er dan ook veel voor terug. Wat zijn die voordelen van Azure Cloud oplossingen?

Schaalbaarheid

In de eerste plaats biedt een Azure Cloud oplossing je oneindige mogelijkheden op het gebied van schaalbaarheid. Hierdoor kun je als bedrijf blijven groeien zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het uitbreiden van je infrastructuur.

Betrouwbaarheid

Azure Cloud biedt een hoge mate van betrouwbaarheid met een uptime van 99,9%. Hierdoor is jouw bedrijf altijd beschikbaar voor jouw klanten maar ook jouw werknemers.

Flexibiliteit

Azure Cloud biedt flexibiliteit in het gebruik van verschillende programmeertalen en platforms om applicaties te ontwikkelen en te implementeren. Dit geeft jou maar ook jouw bedrijf de vrijheid om te werken met de technologieën die het beste bij jouw behoeften passen.

Veiligheid

Azure Cloud biedt een hoge mate van beveiliging, waardoor de gegevens en systemen van jouw bedrijf beschermd zijn en blijven tegen bedreigingen.

Kostenbesparend

Azure Cloud biedt de mogelijkheid om kosten te besparen doordat bedrijven alleen betalen voor wat ze gebruiken. Dit betekent dat er geen onnodige uitgaven zijn voor infrastructuur of diensten die niet worden gebruikt.

InternetToday is jouw partner voor jouw Microsoft Azure cloud-omgeving. Met meer dat 15 jaar ervaring zijn we meegegroeid met de vele veranderingen van de afgelopen jaren. Onze gecertificeerde medewerkers zijn up-to-date en weten snel een passende oplossing te bouwen. Kies voor InternetToday en het bespaart je kosten. Daarnaast profiteer je van onze zeer betrouwbare managed diensten op de Microsoft Azure Cloud. Wij houden jouw infrastructuur 24 uur per dag en 365 dagen per jaar in de gaten. Wil je meer weten over de Azure Cloud oplossing van InternetToday? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over Azure Cloud

Azure cloudplatform

Wat kan ik met Azure Cloud?

We hebben je kort uitgelegd wat Azure Cloud is en wat de voordelen zijn als je een Azure Cloud omgeving inricht. Maar op welke manier kan Azure Cloud jouw bedrijf helpen?

  1. Schaalbaarheid: Azure Cloud biedt onbeperkte schaalbaarheid, wat betekent dat jouw bedrijf gemakkelijk kan groeien zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het uitbreiden van de infrastructuur.
  2. Flexibiliteit: Azure Cloud biedt flexibiliteit in het gebruik van verschillende programmeertalen en platforms om applicaties te ontwikkelen en te implementeren. Dit geeft jouw bedrijf de vrijheid om te werken met de technologieën die het beste bij uw behoeften passen.
  3. Beveiliging: Azure Cloud biedt een hoog niveau van beveiliging, waardoor de bedrijfsgegevens en -systemen beschermd blijven tegen bedreigingen.
  4. Betrouwbaarheid: Azure Cloud biedt een hoge mate van betrouwbaarheid met een uptime van 99,9%, waardoor jouw bedrijf altijd beschikbaar is voor klanten en werknemers.
  5. Kostenbesparing: Azure Cloud biedt de mogelijkheid om kosten te besparen doordat bedrijven alleen betalen voor wat ze gebruiken. Dit betekent dat er geen onnodige uitgaven zijn voor infrastructuur of diensten die niet worden gebruikt.
  6. Applicatieontwikkeling: Met Azure Cloud kun je snel en gemakkelijk applicaties ontwikkelen en implementeren op verschillende programmeertalen en platforms.
  7. Opslag en back-up: Azure Cloud biedt de mogelijkheid om gegevens op te slaan en back-ups te maken in de cloud, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de fysieke opslag van gegevens.
  8. Analytics: Azure Cloud biedt krachtige analysemogelijkheden waarmee je inzicht kunt krijgen in de bedrijfsgegevens en -processen. Hierdoor ben je in staat om betere beslissingen te nemen en de bedrijfsprestaties kunt verbeteren.
  9. Internet of Things (IoT): Azure Cloud biedt ondersteuning voor IoT-apparaten en -applicaties, waardoor je betere verbindingen kunt maken met jouw klanten en processen kunt automatiseren.
  10. Kunstmatige intelligentie (AI): Azure Cloud biedt ondersteuning voor AI-toepassingen, waardoor je kunt profiteren van geavanceerde analyses en automatisering om jouw bedrijfsprocessen te verbeteren en je klanten beter van dienst te zijn.

Meer weten over Azure Cloud services van InternetToday??

Onze support is op werkdagen bereikbaar van 9:00 - 17:30.

Veel gestelde vragen over Azure Cloud

Heb je een vraag over de Azure Cloud-oplossingen van InternetToday? Bekijk dan hieronder een aantal veel gestelde vragen.

Wat is Azure Cloud?

Azure Cloud is een cloud computing platform van Microsoft dat bedrijven de mogelijkheid biedt om IT-services en -applicaties in de cloud te implementeren, beheren en schalen.

Welke services biedt Azure Cloud?

Azure Cloud biedt een breed scala aan services, waaronder computing, opslag, netwerken, databases, analytics, AI en IoT.

Hoe zit het met de veiligheid van Azure Cloud?

Azure Cloud biedt verschillende beveiligingslagen, waaronder toegangscontrole, versleuteling en monitoring, om de gegevens van klanten te beschermen tegen bedreigingen.

Kan Azure Cloud worden geïntegreerd met andere Microsoft-producten?

Ja, zeker! Azure Cloud is ontworpen om naadloos te integreren met andere Microsoft-producten, waaronder Office 365, Dynamics 365 en Power BI.

Kan Azure Cloud worden geïntegreerd met niet-Microsoft-applicaties?

Ja, Azure Cloud biedt ondersteuning voor een breed scala aan applicaties en platforms van derden.

Is Azure Cloud geschikt voor kleine bedrijven?

Ja, Azure Cloud is geschikt voor bedrijven van elke omvang, van kleine start-ups tot grote ondernemingen.

Kan Azure Cloud worden gebruikt voor het hosten van websites?

Ja, Azure Cloud biedt verschillende services die zijn ontworpen om websites te hosten en te beheren, waaronder App Service, Azure Kubernetes Service en Virtual Machines.