Bouw de website van je dromen met Sitebuilder

Geplaatst op 22-09-2023 - gewijzigd op 28-09-2023

Je website is het visitekaartje voor jouw bedrijf: een aantrekkelijke, goed ontworpen website is dus in veel gevallen het eerste contactpunt tussen jouw bedrijf en potentiële klanten. Maar het maken van een website wordt vaak gezien als een onmogelijke opgave. Vooral omdat de gedachte is dat je ervaring met codering en/of webdesign moet hebben. Gelukkig is er een oplossing die het proces eenvoudig maakt en indrukwekkende resultaten oplevert: Sitebuilder.

Bekijk direct de mogelijkheden van Sitebuilder

Wat is Sitebuilder?

Sitebuilder is een gebruiksvriendelijke, krachtige tool waarmee iedereen prachtige websites kan maken. Met of zonder technische achtergrond 😉

Of je nu een persoonlijke blog wilt starten, een portfolio wilt opbouwen, of een zakelijke website wilt lanceren, Sitebuilder biedt de flexibiliteit en het gemak om aan je behoeften te voldoen.

Waarom kiezen voor Sitebuilder?

Het gebruik van Sitebuilder biedt een reeks voordelen die het tot een aantrekkelijke keuze maken voor iedereen die een website wil maken. Wij geven je vijf redenen om voor Sitebuilder te kiezen:

 1. Gebruiksvriendelijkheid
  Sitebuilder is ontworpen met de eindgebruiker in gedachten. Het zogenaamde drag-and-drop systeem maakt het gemakkelijk om elementen toe te voegen en te verplaatsen, zonder dat er enige codering vereist is.
 2. Prachtige templates
  Sitebuilder biedt een breed scala aan professioneel ontworpen templates om uit te kiezen; 226 in totaal. Hiermee kun je snel een aantrekkelijke basis voor je website creëren en deze vervolgens aanpassen aan je eigen stijl.
 3. Responsief design
  Elke website die je met Sitebuilder maakt, is responsief. Dit betekent dat je website er goed uitziet en goed werkt op zowel desktopcomputers als mobiele apparaten, wat essentieel is voor het bereiken van een breder publiek.
 4. Krachtige functionaliteit
  Sitebuilder biedt tal van functies, waaronder contactformulieren, sociale media-integratie, e-commerceopties en meer. Je kunt de functionaliteit van je website uitbreiden zoals jij dat wilt.
 5. SEO-vriendelijk
  Sitebuilder is geoptimaliseerd voor zoekmachines, wat betekent dat je eenvoudig de basisprincipes van zoekmachineoptimalisatie kunt toepassen om je website beter vindbaar te maken.

Bekijk direct de mogelijkheden van Sitebuilder

Hoe werkt het?

Het bouwen van een website met Sitebuilder is eenvoudig:

 1. Kies een Template: Selecteer een template die past bij het doel en de stijl van je website.
 2. Aanpassen: Pas de template aan met je eigen tekst, afbeeldingen en branding. Je kunt de indeling wijzigen, kleuren aanpassen en elementen toevoegen.
 3. Publiceer: Zodra je tevreden bent met je website, publiceer je deze met één druk op de knop.
 4. Beheer: Sitebuilder biedt ook handige tools voor het beheren van je website, zoals het bijhouden van bezoekersstatistieken en het maken van back-ups.

Conclusie

Sitebuilder is de ideale keuze voor iedereen die snel en moeiteloos een prachtige website wil creëren. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en krachtige functies biedt Sitebuilder de vrijheid om je online aanwezigheid te creëren en vorm te geven zoals jij dat wilt. Het maakt niet uit of je een beginnende blogger bent of een groeiend bedrijf runt; Sitebuilder is er om je te helpen jouw online doelen te bereiken.

Begin vandaag nog met Sitebuilder en ontdek hoe eenvoudig het is om je eigen website te bouwen en je online aanwezigheid te versterken. Waar wacht je nog op? Jouw droomwebsite is binnen handbereik!

Vragen over Sitebuilder?

Neem dan contact met ons op via ons mailadres support@internettoday.nl of het telefoonnummer 088-7507000. Je kunt je vragen ook stellen via onze chatfunctionaliteit.