Heb je een (web)shop, dan is .SHOP voor jou

Geplaatst op 09-03-2020 - gewijzigd op 17-11-2020

.SHOP is dé domeinnaamextensie voor alles wat met e-commerce te maken heeft. De Top Level Domain (TLD) .SHOP is kort, omschrijvend en universeel, hierdoor is het de aantrekkelijke keuze voor jouw e-commercewebsite. Zowel zakelijk als privé.

.SHOP is bezig aan een opmars
De domeinnaamextensie .SHOP is sinds september 2016 beschikbaar. In het eerste jaar werden wereldwijd al 320.000 .SHOP domeinnamen geregistreerd. Er zijn geen toelatingsvereisten of registratiebeperkingen, iedereen kan heel eenvoudig .SHOP domeinnamen registreren.

.SHOP staat bij InternetToday op plek 14 van meest gekozen domeinnaamextensie. Die lijst wordt al jaren aangevoerd door de bekende .NL en .COM, dus voor een relatief nieuwe extensie een prima positie.

Zorgt voor duidelijkheid en herkenbaarheid
Een domeinnaam is omschrijvend, het geeft het onderwerp weer. Even belangrijk is de domeinnaamextensie. Heb je een (web)shop, dan is .SHOP natuurlijk ideaal. Voor bezoekers is direct duidelijk wat ze kunnen verwachten.

Ga direct aan de slag met .SHOP
Alleen deze maand (september 2020) registreer je .SHOP domeinnamen voor € 1,50 per jaar. Na het eerste jaar verleng je voor € 27,95 per jaar.
Ga naar www.internettoday.nl om direct jouw .SHOP domein(namen) te registreren.