Kies ook voor .EU als domeinnaam-extensie, voor slechts één Euro

Geplaatst op 12-07-2022 - gewijzigd op 12-07-2022

Voor een website heb je een domeinnaam nodig, bij voorkeur één die omschrijft en goed is te onthouden. Extensies zijn hierin een uitkomst, want ook dat draagt bij aan de identiteit van een website en biedt veel mogelijkheden.

Maak internationale groeiplannen zichtbaar door te kiezen voor .EU als domeinnaam-extensie, de officiële Top Level Domain (TLD) van de Europese Unie. Doe je al internationaal zaken, dan is één TLD een uitkomst voor al jouw business in Europa.

Bekend, vertrouwd en populair
Met ruim 3,7 miljoen actieve domeinen is .EU een bekende extensie. In Nederland alleen al zijn bijna een half miljoen .EU domeinnamen actief. De extensie is gewild, populair en vooral vertrouwd door de grote bekendheid.

Europa staat hoog aangeschreven als het gaat om de kwaliteit die er geleverd wordt, profiteer daarvan met jouw eigen .EU domeinnaam.

Extra voordelig starten met jouw idee
.EU is en blijft betaalbaar geprijsd, maar tot 5 augustus 2022 kun je extra voordelig .EU-domeinnamen registreren: voor maar € 1! Ben je enthousiast geworden, registreer dan direct jouw domeinnamen.