Ontdek de voordelen van een .EU domeinnaam: nu voor € 0,89!

Geplaatst op 11-06-2024 - gewijzigd op 04-07-2024

De wereld van domeinnamen is groot en divers, en de keuze voor een juiste domeinnaam kan een enorme impact hebben op je online aanwezigheid. Een van de meest veelzijdige en veelbelovende opties die je kunt overwegen, is een .EU domeinnaam. Als je een sterke, betrouwbare en herkenbare online identiteit wilt opbouwen, dan is dit het perfecte moment om te profiteren van onze speciale actie en een .EU domeinnaam aan te schaffen tegen een sterk gereduceerd tarief. In deze blogpost leggen we uit waarom een .EU domeinnaam een uitstekende keuze is en hoe je kunt profiteren van deze unieke kans.

Registreer nu jouw .EU domeinnaam

Het .EU domein

.EU is het officiële top-level domain (TLD) van de Europese Unie. Het werd geïntroduceerd in 2005 en is sindsdien uitgegroeid tot een populaire keuze voor bedrijven, organisaties en particulieren die hun Europese identiteit willen benadrukken. Met een .EU domeinnaam laat je zien dat je deel uitmaakt van de Europese gemeenschap en dat je je richt op een breed publiek binnen de EU.

Waarom kiezen voor een .EU domeinnaam

 1. Benadruk je Europese identiteit
  Met een .EU domeinnaam benadruk je je verbondenheid met de Europese Unie. Dit is bijzonder waardevol voor bedrijven en organisaties die hun activiteiten in Europa willen benadrukken en zich willen positioneren als een betrouwbare Europese speler binnen hun markt.
 2. Bereik een breder publiek
  Een .EU domeinnaam maakt je toegankelijker voor het Europese publiek. Het laat zien dat je je richt op klanten, partners en bezoekers binnen de EU, wat kan bijdragen aan een grotere herkenning en vertrouwen bij een breed scala aan Europese gebruikers.
 3. Straal professionaliteit uit
  Een .EU domeinnaam straalt professionaliteit en vertrouwen uit. Het geeft je website een internationaal tintje. Bovendien kan een .EU domeinnaam je helpen om een sterke merkidentiteit op te bouwen.
 4. Benut de SEO voordelen
  Hoewel de impact van domeinnaam-extensies op SEO (zoekmachineoptimalisatie) is het verleden groter was, kan een .EU domeinnaam toch voordelen bieden. Zoekmachines zoals Google houden rekening met de geografische relevantie van domeinen, en een .EU domeinnaam kan je helpen beter te scoren in zoekresultaten die gericht zijn op Europese gebruikers.

Registreer nu een .EU voor slechts € 0,89

Op dit moment bieden we een speciale promotie aan waarmee je een .EU domeinnaam kunt registreren tegen een aantrekkelijke korting. Dit is het ideale moment om je Europese identiteit te benadrukken, een nog breder publiek te bereiken en nog meer professionaliteit uit te stralen. Of je nu aan het begin van je ondernemersreis staat, al een succesvol bedrijf hebt en uitbreiden, of een non-profitorganisatie vertegenwoordigt, deze actie maakt het voor iedereen gemakkelijker en voordeliger om een professionele en herkenbare online aanwezigheid op te bouwen.


Wat moet je doen voor een .EU domeinnaam?

Het registreren van een .EU domeinnaam is eenvoudig en kan met enkele klikken geregeld zijn. Volg onderstaande stappen en je bent binnen een paar minuten eigenaar van een .EU domeinnaam:

 1. Kies je domeinnaam
  Denk eerst goed na over de naam die je wilt registreren. Zorg ervoor dat deze uniek, relevant en gemakkelijk te onthouden is. Een goede domeinnaam is kort, duidelijk en geeft direct een idee van wat je website of bedrijf aanbiedt.
 2. Controleer de beschikbaarheid
  Heb je jouw unieke domeinnaam bedacht, dan gebruik je onze domeinzoektool om de beschikbaarheid van deze domeinnaam te controleren. Als je eerste keuze niet beschikbaar is, probeer dan alternatieve varianten die nog steeds passen bij je merk of doel.
 3. Controleer de beschikbaarheid van jouw .EU domeinnaam

 4. Registreer je domeinnaam
  Zodra je een beschikbare naam hebt gevonden, kun je deze eenvoudig registreren via onze website. Volg de stappen op het scherm, vul de benodigde informatie in en voltooi je registratie.
 5. Registreer nu jouw .EU domeinnaam

 6. Profiteer van de promotieactie
  Tijdens de actieperiode profiteer je automatisch van de gereduceerde prijs voor je .EU domeinnaam. Dit maakt het niet alleen aantrekkelijk om nu te registreren, maar ook om meerdere domeinen te overwegen voor verschillende projecten of merken.

Een .EU domeinnaam registreer nu je tijdelijk voor slechts € 0,89*

*let op: Deze promo is geldig van t/m 31 augustus 2024. Voor nieuwe registraties, op het eerste jaar, daarna betaal je het normale tarief voor verlengen.

Een .EU domeinnaam biedt tal van voordelen voor bedrijven, organisaties en particulieren die hun Europese identiteit willen benadrukken en hun bereik willen vergroten. Met ons huidige aanbod kun je profiteren van een sterk gereduceerd tarief en eenvoudig je .EU domeinnaam registreren. Mis deze kans niet om je online aanwezigheid te versterken en je merk te laten groeien binnen de Europese markt.

Neem vandaag nog de eerste stap naar een sterker online profiel en registreer je .EU domeinnaam bij ons. Voor meer informatie en om te profiteren van onze speciale actie, ga je naar de speciale .EU domeinnaam-pagina of neem contact op met ons klantenteam. Wij staan klaar om je te helpen bij elke stap van het proces.

Neem contact met ons op