Registreer nu je .BLOG extensies met korting!

Geplaatst op 16-03-2023 - gewijzigd op 29-03-2023

Ja, je ziet het goed. Je leest op dit moment een blog met tips en tricks om een blog te starten of om je huidige blogactiviteiten nog verder te verbeteren. Je gaat een blog schrijven als je over een bepaald onderwerp heel graag je kennis of kunde met de rest van de wereld wilt delen. Ook als je je mening wilt geven, kun je dit perfect doen in een blog. En wat past er nou beter bij een blog dan een .BLOG-domeinnaam? Precies.  Een .BLOG domeinnaam registreer je nu bij InternetToday voor slechts € 2,99!*

Registreer nu je .BLOG domeinnaam

Voordat je helemaal opgaat in het bloggen, is het goed om de beste domeinnaam voor jouw blog te kiezen. Maar waar moet je nu opletten bij het kiezen van een juiste domeinnaam?

We geven je 4 tips en tricks voor het kiezen van de juiste domeinnaam. Gewoon omdat wij vinden dat we best wat kennis hebben van domeinnamen willen we deze kunde graag met je delen. Onze mening over jouw gekozen domeinnaam houden we wel gewoon voor ons ;)

Tip #1: houd de domeinnaam gewoon lekker kort

In de eerste plaats zouden we je aan willen raden om de domeinnaam zo kort mogelijk te houden. Een korte domeinnaam is gemakkelijk(er) te onthouden. Bovendien zorgt een korte domeinnaam ervoor dat de kans op spelfouten nihil is.

Trick #1: je kunt de lengte van je domeinnaam testen en deze opschrijven als e-mailadres: test@isdezedomeinnaamtelang.blog. En? Heb je het getest?

Tip #2: Let op de spelling en uitspraak

Je hoort het vast wel eens op de radio: reclames waarin bedrijven de URL van hun website moeten spellen. Je ontkomt er soms niet aan, maar erg handig is het niet. De kans is groot dat een domeinnaam een positieve indruk achterlaat als deze gemakkelijk uit te spreken en te spellen is.

Trick #2: probeer de podcast test. Als iemand je .BLOG domeinnaam in een podcast zou horen, zou deze persoon ‘m dan direct in kunnen typen in de browser?

Tip #3: Wees uniek

Een van de moeilijkste zaken omtrent domeinnamen is het kiezen van een unieke domeinnaam die zichzelf ook nog eens goed verkoopt. Een van de beste voorbeelden voor een unieke merk- en domeinnaam is die van Apple. De oprichters van Apple hebben deze merknaam gekozen na een bezoek aan een appelkwekerij. Zij vonden dat Apple “leuk”, “pittig” en “niet intimiderend” klonk. En nu is het een van de meest bekende merknamen ter wereld.

Trick #3: kun je vertellen waarom je de naam voor je blog gekozen hebt die je nu gebruikt?

Tip #4: Wees creatief

Als blogger ben je natuurlijk al onwijs creatief. En waarschijnlijk heb je geweldige ideeën als het gaat om je domeinnaam. Maar het kan zijn dat die droomdomeinnaam al bezet is of dat je deze te duur vindt om over te nemen. Dan zul je een beetje creatief moeten zijn en op basis van deze tips jouw .BLOG domeinnaam moeten kiezen. We helpen je op weg. Stel je maakt een blog over Japanse sushi dan zul je zien dan sushi.blog helaas al bezet is. Maar je schrijft die blog niet voor niets; je houdt van sushi. Je vindt het heerlijk! Kies van bijvoorbeeld voor umai.blog. (“umai” betekent ‘heerlijk’ of 'lekker' in het Japans).

Extra tip: op het moment van schrijven is deze domeinnaam nog vrij..

Extra tip van ons: kijk uit voor handelsnamen. Zodra je een domeinnaam wilt registreren kijk dan eens rond op internet of je niet toevallig een auteursrechtelijk beschermde (handels)naam te pakken hebt. Met de geïnvesteerde tijd in deze zoektocht kun je heel veel kostbare en tijdrovende juridische rompslomp voorkomen.

Jouw volgende stap

Met deze tips en tricks hebben we geprobeerd om je nog verder te inspireren om NU je .BLOG domeinnaam extensie te registreren. Om je nog een extra zetje in de rug te geven, bieden we je ook nog eens een flink gereduceerd registratietarief. Je registreert een .BLOG domeinnaam nu voor slechts € 2,99 ipv € 33,16. Als je hier niet enthousiast van wordt..! We zouden er bijna een blog over schrijven.

Registreer nu je .BLOG domeinnaam

*Deze promotie is geldig t/m 30 juni 2023. Voor nieuwe registraties, op het eerste jaar, daarna betaal je het normale tarief voor verlengen.