Shop nu jouw .SHOP domeinnamen!

Geplaatst op 16-03-2023 - gewijzigd op 29-03-2023

Summer/Spring/Autumn?Winter sale, Singleday, Sinterklaas, Black Friday, Glamour day en laten we vooral Kerst niet vergeten. Het zijn periodes waar de advertenties je om de oren vliegen om vooral bij die ene webshop je geld te besteden aan dat ene cadeau of dat speciale outfit. 

Als website-eigenaar lift je waarschijnlijk mee op een of meer van deze actieperiodes. En wellicht heb je wel een webshop waar je jouw producten aanbiedt. 

Heb je er in dat geval wel eens aan gedacht om een .SHOP domeinnaam te registreren? Het vastleggen van een .SHOP-domein is uiteraard aantrekkelijk voor jou als eigenaar van een webwinkel of fysieke winkel. 


Op dit moment staat de .SHOP extensie in onze top van meest geregistreerde domeinnaam-extensies. Maar hoe populair deze extensie ook is op dit moment; het wint het nog niet van de .NL en .COM domeinnaam-extensies. Die zijn gewoonweg nog populairder in Nederland. Maar door deze populariteit raken deze extensies ook op en moet je vroeg of laat misschien wel een andere extensie kiezen voor jouw webwinkel. 

Een .SHOP extensies is in de eerste plaats erg duidelijk en geeft precies aan wat de bezoeker kan vinden als men de betreffende URL volgt. Daarnaast kan een .SHOP extensies gemakkelijker onthouden worden. Want was het nu ikhebeenwebsite.nl of ikhebeenwebsite.nu of juist inhebeenwebsite.com? Omdat .SHOP een relatief nieuwe domein-extensie is, is de kans groot dat de URL die jij voor ogen hebt nog beschikbaar is. Daarnaast kan een .SHOP-extensie ook helpen bij de ranking van jouw website in de zoekresultaten (SEO) voor webshop gerelateerde zoekopdrachten. Tenslotte vergemakkelijkt een .SHOP-extensie de branding van jouw webwinkel. 

Profiteer nu van de populariteit van de .SHOP domeinnaam-extensie. We vinden het belangrijk dat een herkenbare domeinnaam-extensie als .SHOP zoveel mogelijk geregistreerd wordt in Nederland en België. Daarom kun je vanaf nu een .SHOP-domeinnaam registreren voor slechts € 1,49 (ipv € 29,95) Ja! Je leest het goed: eeneuronegenenveertig!

Check de beschikbaarheid van jouw .SHOP domeinnaam en registreer 'm direct! 

Registreer nu je .SHOP domein