Versterk de beveiliging van je website met Imunify360

Geplaatst op 14-11-2023 - gewijzigd op 14-11-2023

 Brute force aanvallen. Verspreiden van virussen. Malware infecties. Het zijn zomaar een aantal voorbeelden van bedreigingen waar jouw website tegenwoordig aan blootgesteld kan worden. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden en bovendien voorbeelden die zich ook nog eens in een razend tempo evolueren.

Je hebt dus een goede verdediging nodig. Een verdediging die je helpt om die aanvallen buiten de digitale deur te houden!

Imunify360 is een krachtige alles-in-één beveiligingsoplossing die je website beschermt tegen de eerder genoemde aanvallen en meer. We stellen je graag voor aan dit product en laten je zien hoe Imunify360 jouw online activiteiten beveiligt en kan versterken.

Imunify: De alles-in-één beveiligingsoplossing

Imunify360 is een uitgebreide beveiligingsoplossing voor websites waarmee je de algehele veiligheid van jouw website(s) verhoogt. Imunify360 is ontworpen met één doel: het bieden van uitgebreide beveiliging voor je website. Deze alles-in-één oplossing omvat:

 • Malware-detectie en verwijdering
  Imunify360 scant voortdurend je website op tekenen van malware en virussen. Als er iets verdachts wordt gedetecteerd, wordt het onmiddellijk geïsoleerd en verwijderd om verdere schade te voorkomen.
 • Web Application Firewall (WAF)
  De ingebouwde Web Application Firewall van Imunify360 beschermt je website tegen bekende aanvallen en beveiligt je applicaties tegen kwetsbaarheden
 • Brute force-bescherming
  Imunify360 monitort en blokkeert brute force-aanvallen, waardoor hackers geen kans krijgen om in te breken via zwakke wachtwoorden.

  Bij een brute force aanval proberen hackers door middel van bepaalde software verschillende combinaties inlognamen- en wachtwoorden uit. Net zolang totdat ze uiteindelijk de juiste combinatie hebben gevonden en kunnen inloggen in jouw account. 

 • Real-time beveiligingsupdates
  De beveiligingsregels van Imunify360 worden voortdurend bijgewerkt om nieuwe bedreigingen aan te pakken. Op deze manier is jouw website altijd beschermd tegen de nieuwste aanvallen.

Direct naar onze licentie pagina

Waarom is Imunify360 belangrijk?

In de hedendaagse digitale wereld worden websites voortdurend blootgesteld aan geavanceerde bedreigingen. Hier zijn enkele redenen waarom Imunify360 van vitaal belang is:

 • Bescherming van je reputatie
  Een gehackte website kan je merkreputatie ernstig schaden. Imunify360 helpt je om je reputatie te behouden door bezoekers te beschermen tegen kwaadaardige inhoud.
 • Voorkom downtime
  Downtime als gevolg van aanvallen kan aanzienlijke financiële gevolgen hebben voor jou en je bedrijf. Imunify360 minimaliseert de kans op downtime door aanvallen vroegtijdig te detecteren en te stoppen.
 • Data-integriteit
  Je gegevens zijn van onschatbare waarde. Imunify360 zorgt ervoor dat je gegevens veilig en ongewijzigd blijven.

Direct naar onze licentie pagina

De voordelen van Imunify360

Het gebruik van Imunify360 biedt tal van voordelen voor website-eigenaren:

 1. Eenvoudige implementatie
  Het installeren en configureren van Imunify360 is snel en eenvoudig. Binnen de kortste keren is je website beveiligd tegen talloze bedreigingen.
 2. Real-time waarschuwingen
  Imunify360 biedt real-time meldingen en waarschuwt je onmiddellijk als er een beveiligingsprobleem wordt gedetecteerd.
 3. Geavanceerde statistieken
  Je krijgt diepgaande inzichten in beveiligingsgebeurtenissen en -statistieken, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt op je website.
 4. Automatische scans
  Imunify360 voert automatische scans uit om verdachte activiteiten te identificeren, zodat je proactief kunt reageren op bedreigingen.

InternetToday & Imunify360

Het aanschaffen van Imunify360 is in enkele klikken geregeld. Op onze licentiepagina vind je een overzicht van de verschillende Imunify360 licenties die je bij InternetToday kunt aanschaffen.

Om te beginnen bieden we de Imunify AV+ aan. ImunifyAV+ is een krachtige malwarescanner die met één klik kwaadaardige software en computervirus verwijdert. Het zorgt voor bescherming op bestandssysteemniveau en zorgt ervoor dat malware geen gevolgen heeft voor jouw server.

De Imunify360 licentie is krachtiger dan de Imunify AV+. Imunify360 is een uitgebreid beveiligingsplatform voor webhostingservers. Het maakt gebruik van sterk op maat gemaakte en geïntegreerde componenten voor proactieve realtime websitebescherming en webserverbeveiliging. Het is niet alleen antivirus of Web Application Firewall.

Imunify360 combineert een inbraakpreventie- en detectiesysteem, een webapplicatie-firewall, realtime antivirusbescherming, een netwerkfirewall en patchbeheercomponenten.


Conclusie

Imunify360 is een krachtige beveiligingsoplossing die je website beschermt tegen de constant evoluerende wereld van digitale bedreigingen. Met zijn uitgebreide functies en real-time bescherming biedt Imunify360 gemoedsrust voor website-eigenaren, of je nu een kleine blog beheert of een complexe e-commercewebsite. Bescherm je website vandaag nog en investeer in de toekomst van je online activiteiten.

Kortom, Imunify360 is de sleutel tot een veilige, betrouwbare en ongehinderde online ervaring voor jou en je bezoekers. Aarzel niet om deze krachtige beveiligingsoplossing te verkennen en de bescherming van je website naar een hoger niveau te tillen.

Heb je een vraag over een van de Imunify licenties? Neem dan contact op met een van onze customer service medewerkers.

Neem contact met ons op