We starten 2023 met flinke korting op 120+ TLDs

Geplaatst op 13-01-2023 - gewijzigd op 09-04-2024

Met ruim 1.100 domeinnaam extensies zijn we een van de grootste domeinnaamaanbieders van Europa. We willen het jaar 2023 goed beginnen: we bieden je direct flinke kortingen op ruim 120 domeinnaam extensies!

Welke domeinnaam wil je registreren?


Een greep uit enkele scherp geprijsde TLDs:

Ben je een expert op een bepaald gebied? Registreer dan een .EXPERT, .TIPS of een .GURU domeinnaam. Op deze manier weten bestaande en nieuwe klanten dat je bij jou aan het juiste (web)adres zijn!

Ben je sportief aangelegd en vertel je hier graag over of heb je een sportieve business? Dan is .BIKE, .FITNESS, .GOLF, .POKER of juist .SKI wel wat voor jou.

Met een marketing-gerelateerde domeinnaam laat je zien dat je op de hoogte bent van wat nieuw is en weet hoe je een boodschap wilt overbrengen. Marketingconsultants of specialisten, marketeers, adverteerders, creatives en digital agencies, opgelet! .AGENCY, .STUDIO, .DIGITAL, .MARKETING, .SOCIAL domeinnaam extensies zijn nu t/m 30 juni 2023 tijdelijk in prijs verlaagd. 

MMM, homnomnom. Wat is er lekkerder dan een heerlijke korting op een TLD in de categorie food & beverage. De korte menukaart:

  • .COFFEE ☕️
  • .PIZZA 🍕
  • .VIN 
  • .WINE 🍷
  • .CAFE
  • .RESTAURANT

Proost op deze prachtige .PROMO. Deze extensies kunnen zomaar een paar mooie .RECIPES zijn naar succes!

Welke domeinnaam wil je registreren?

En, hoewel het jaar nog maar net begonnen is, kunnen we je nu alvast vertellen dat er nog meer kortingsacties gaan komen. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte!

   Deze promo is geldig van 1 januari 2023 t/m 30 juni 2023. Voor nieuwe registraties, op het eerste jaar, daarna betaal je het normale tarief voor verlengen.