Hoe kan ik mijn domein / url doorsturen in via SATserver?

Laatst gewijzigd 10-12-2020

Inleiding
In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een URL door kan sturen via SATserver. Deze optie kun je bijvoorbeeld gebruiken om bezoekers van je website automatisch door te sturen naar een andere website wanneer ze de URL in hun browser openen.

Om je domeinnaam door te sturen heb je naast jouw domeinnaam ook een hostingpakket nodig.
Er is momenteel geen mogelijkheid om dit direct via de domeinnaam in te stellen.
De mogelijkheid om de website door te zetten is aanwezig op al onze hostingpakketten, waaronder ook het Webhosting Easy pakket.

Inschakelen van een doorstuuradres
1. Log in op www.satserver.nl
2. Klik op het tabblad 'Webserver' en kies daarna voor de functie 'URL doorsturen'.3. Wanneer je het gehele domein wenst door te sturen, dan kan je in het vakje 'Naar' het domein invoeren waarnaar het domein moet verwijzen.4. Wanneer je een map wilt doorsturen op de website dan voer je in het vakje achter de domeinnaam de mapnaam in.
5. Druk nadat alle gegevens zijn ingevuld op "Toevoegen", hierna is de regel toegevoegd en word de website doorgestuurd.

In frame
Er zijn twee opties om de website door te sturen, namelijk via "In frame" of via de doorstuur methode.
Het verschil tussen een "in-frame" en doorsturen is dat de URL bij "In frame" blijft zoals deze is ingetypt door de bezoekers. Bij de doorstuur methode verspringt de URL in de adresbalk naar het adres waarnaar verwezen wordt.


Was dit artikel nuttig?
Zeker Niet echt!

Vragen over onze dienstverlening?

Onze support is op werkdagen bereikbaar van 9:00 - 17:30.