Armin van Buuren kiest InternetToday

“InternetToday is al ruim 10 jaar naar volle tevredenheid een betrokken partner!” Armin van Buuren

Waarom Armin van Buuren kiest voor InternetToday

VIP service

Sommige klanten staan in de spotlights. Deze bekende personen hebben behoefte aan discretie en exclusieve service. Bij InternetToday kunnen we dat onze klanten bieden. Je hebt direct contact met de directeur, dat is iemand met kennis van producten én techniek; de ideale combinatie.

Bescherming persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn voor iedereen belangrijk, daarom is InternetToday ISO 27001-gecertificeerd. De bescherming van jouw persoonsgegevens geven wij de hoogste prioriteit. In het geval van bekende personen gaan wij verder. Zo zijn mobiele telefoonnummers niet opgeslagen in ons CRM. Niemand behalve directie heeft toegang tot gevoelige informatie.

Flexibiliteit

Bekende personen leven een turbulent leven. Niet alles is te plannen. Wordt last minute een extra concert ingepland en start de kaartverkoop morgen, dan is opschalen vandaag nodig. Voor InternetToday is dit geen probleem, wij zijn jouw partner.

Welke techniek gebruikt Armin van Buuren

  • Dedicated Servers
    Geen Shared Hosting, maar exclusieve servers en eigen IP-adressen voor een gecontroleerde omgeving voor websites en e-mail.
  • Schijfruimte
    Voor de opslag van muziek, video’s en podcasts is veel schijfruimte nodig, met de daarbij horende hoeveelheid dataverkeer.
  • Service Level Agreement
    Als SLA-klant heb je voorrang, een apart telefoonnummer en e-mailadres voor service, nóg hogere uptime en tal van andere voordelen.

Op zoek naar de juiste partner?

InternetToday is jouw hostingprovider. Plan online een afspraak met onze productspecialist, hij weet de juiste oplossingen voor jouw uitdagingen te vinden. Je kunt ons ook bellen op 088–7507000 of mailen naar support@internettoday.nl.

Over Armin van Buuren

Armin van Buuren is sinds 1995 actief, eerst als deejay in het Leidse uitgaansleven. Van Buuren noemt Jean Michel Jarre en Ben Liebrand als zijn grote inspiratiebron. Liebrand leerde de Leidenaar hoe hij muziek kon produceren. In 2000 komen Communication (als Armin) en Eternity (met DJ Tiësto als Alibi) in de Tipparade. Een jaar later is The Sound of Goodbye zijn eerste hit in de Top 40. Tegelijkertijd start hij zijn eigen radioprogramma, A State of Trance. In 2007 wordt Van Buuren voor het eerst de beste dj in de DJ Top 100 van DJMag. Deze prijs wint hij ook in 2008, 2009, 2010 en 2012. Sinds 2003 staat de dj en producer steevast in de top 3 van de prestigieuze lijst.