Geslaagde bijeenkomst van de Botlek Business Club bij InternetToday

Geplaatst op 31-05-2024 - gewijzigd op 31-05-2024

Botlek Business Club te gast bij InternetToday!

Op 30 mei jl. hadden wij de eer om voor het eerst de Botlek Business Club te verwelkomen in ons nieuw verbouwde pand. Met een opkomst van ongeveer 35 Business clubleden was de sfeer meteen gezellig en energiek. Ons hele team stond klaar om de bezoekers te ontvangen en gaf een inspirerende rondleiding door ons prachtig gerenoveerde bedrijfspand.

We kijken terug op een erg succesvolle bijeenkomst die bol stond van de waardevolle ontmoetingen en inzichten en waar de band tussen de Botlek Business Club en InternetToday versterkt is.


De Botlek Business Club organiseert maandelijks een reguliere bijeenkomst. Deze bijeenkomsten worden altijd op een verrassende locatie ergens in de regio Rijnmond georganiseerd. Iedere bijeenkomst start met informeel netwerken waarna de leden met elkaar aan tafel gaan om te genieten van een heerlijk diner.

Geen bijeenkomst bij InternetToday zonder diner en drankjes!

Ook bij InternetToday hebben wij natuurlijk aan de innerlijke mens gedacht. Zo werden onze gasten ontvangen met een glaasje champagne en heeft iedereen kunnen genieten van een heerlijk diner, rechtstreeks afkomstig uit de Italiaanse keuken.