Hercertificering ISO 27001

Geplaatst op 08-08-2023 - gewijzigd op 08-08-2023

Wij zijn sinds 2020 officieel ISO 27001-gecertificeerd. Dit betekent dat we voldoen aan de ISO 27001-beveiligingseisen en dat we een goedgekeurd, weloverwogen en continu proces hebben ingericht om de data van onze klanten en de data van onszelf te beschermen.

Ga naar onze pagina 'Certificeringen'

Het ISO 27001 certificaat bestaat uit een driejarige cyclus. Dit betekent dat we voor de duur van drie jaar gecertificeerd zijn. De afgelopen periode stond bij ons in het teken van het hercertificeringstraject: een evaluatie van de afgelopen drie jaar ISO 27001 certificering. Met trots kunnen wij aankondigen dat wij opnieuw ISO 27001 gecertificeerd zijn! En dat was tijd voor een klein feestje! PLOP!

De ISO 27001-certificering is een erkenning van ons beveiligingsplan en hoe wij informatie en onze producten en diensten veilig aanbieden. Deze hercertificering is voor ons het bewijs dat we onze werkmethoden voor het ontwikkelen van software en het opzetten en beveiligen van netwerken optimaal hebben ingeregeld. Tevens bevestigt de hercertificering dat we voldoen aan de hoogste normen en procedures om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gevoelige informatie te waarborgen. Dit is van het grootste belang, vooral in een tijd waarin cybersecurity aan de orde van de dag is.

Via deze weg willen we onze klanten, partners en leveranciers bedanken voor het vertrouwen in ons productaanbod en onze dienstverlening. De samenwerking en de feedback die zij ons geven, hebben ons mede geholpen om ons te verbeteren en door te groeien als een betrouwbare partner voor IT oplossingen waar informatiebeveiliging hoog in het vaandel staat.

Ga naar onze pagina 'Certificeringen'