Meld je .ORG-initiatief aan voor de Impact Awards 2023

Geplaatst op 23-05-2023 - gewijzigd op 24-05-2023

Al meer dan 30 jaar steunt .ORG de positieve impact die mensen en organisaties hebben op hun omgeving en gemeenschap. De afgelopen vijf jaar hebben de .ORG Impact Awards deze organisaties beloond en de personen achter deze organisaties die onvermoeibaar werken om echte verandering in hun gemeenschappen teweeg te brengen de erkenning gegeven die zij verdienen!

Met een grotere behoefte in onze samenleving en meer drive van verschilmakers over de hele wereld zullen de .ORG Impact Awards 2023 groter en beter zijn dan ooit tevoren met meer donaties, een terugkeer naar een persoonlijk evenement en meer mogelijkheden om de . ORG's die elke dag het verschil maken in de spotlight te zetten.

Voor de .ORG Impact Awards 2023 kun je jouw initiatief kosteloos aanmelden. Je kunt tot 28 juni 2023 jouw initiatief of dat van een ander aanmelden. Na deze datum sluit de inzending.

Binnen zeven categorieën worden inzendingen geplaatst, dit zijn: gezondheid en genezing; honger en armoede; diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit; kwaliteitsonderwijs voor iedereen; milieubeheer; gemeenschapsgebouw; en jongeren met impact.

Per categorie worden vijf finalisten geselecteerd, deze worden op 19 september bekend gemaakt. De winnaars worden op 16 november 2023 bekendgemaakt tijdens de persoonlijke prijsuitreiking in Washington D.C. De winnaars ontvangen een fraai geldbedrag. Naast deze donatie zal deze prijs helpen om de (naams)bekendheid van jouw initiatief of organisatie een boost te geven.

Wacht dus niet langer en meld jouw .ORG initiatief, of dat van een ander, vandaag nog aan! 

Meld jouw .ORG-initiatief aan