Ruim 160 TLDs in prijs verlaagd!

Geplaatst op 28-09-2023 - gewijzigd op 31-10-2023

Als een van de grootste domeinnaamaanbieders van Europa willen we onze klanten graag laten profiteren van kortingen die we aanbieden op onze TopLevelDomains. Voor de komende periode hebben we ruim 160 van die TLDs in prijs verlaagd.

Registreer hier je domeinnaam met korting!


We pikken een aantal specifieke TLDs uit onze lijst.

 • .PRO
  Je hebt je vak verfijnd; je bent een echte professional! Laat de wereld nu weten dat jij de uitstekende keuze bent in jouw vakgebied! Of je nu een marketinggenie bent of de best beoordeelde bakker van Yelp, een .PRO domein is de beste keuze voor het online vestigen van uw professionele reputatie.
 • .LIVE
  Met .LIVE weten je bezoekers meteen dat ze op de hoogte zijn en in het NU zijn. Het draait allemaal om het delen van een ervaring wanneer het gebeurt, of dat nu het laatste nieuws is of een liveshow van een opkomende lokale band. Er gaat niets boven de ervaring om het live te zien.
 • .INFO
  Een .INFO-domein is het ideale adres voor jouw nieuwe informatiegerichte website! Of het nu gaat om informatie over jouzelf, jouw organisatie, een favoriete hobby of een actueel onderwerp, er is een korte en intuïtieve .INFO-domeinnaam beschikbaar die perfect is voor uw website of e-mailadres.
 • .GOLD
  Het is misschien niet allemaal goud wat er blinkt, maar jouw .GOLD-domein laat shoppers weten dat jij de echte bent. Of je nu verkoopt, koopt of handelt, jouw site zal het eerste zijn dat in hen opkomt als ze aan kostbare metalen denken, en jouw klanten zullen jouw expertise binnenkort gaan waarderen.
 • .EXPERT
  Soms hebben we allemaal gewoon een professional nodig. Een .EXPERT-domein vertelt klanten dat jij de specialist bent die zij zoeken. Van accountants tot hondentrainers: deze aangepaste URL laat er bij hen geen twijfel over bestaan dat jij over de opleiding en ervaring hebt om de klus te klaren.
 • .FITNESS
  Maak gebruik van jouw mogelijkheden en vergroot jouw online aanwezigheid met een .FITNESS-domein. Of je nu eigenaar bent van een keten van high-end gezondheidsclubs, weekendstrijders traint of coach bent van bootcamps, het vinden van jouw bedrijf zal geen probleem meer zijn met een .FITNESS.
 • .DIGITAL
  Baksteen en mortel heeft zijn plaats, maar .DIGITAL is waar jouw online klanten wonen. Van digitaal chatten tot multiplayer-gaming met AR en VR; een .DIGITAL-domein laat zien dat je mensen vandaag weet te vinden.
 • .LIFE
  In een onzekere wereld brengt .LIFE een frisse en fundamenteel positieve uitnodiging om zich aan te sluiten bij een beweging, zoek wereldwijde communities, en maak verbinding met iets zinvols. Bezoekers van jouw website zullen aangetrokken worden tot het gevoel van vitaliteit en enthousiasme dat hen te wachten staat.

Registreer hier je domeinnaam met korting!

   Deze promo is geldig van t/m 31 december 2023. Voor nieuwe registraties, op het eerste jaar, daarna betaal je het normale tarief voor verlengen.