Reseller webhosting via InternetToday

Wil je zelf webhosting verkopen aan jouw klanten, verkoop je al webhosting en wil je graag overstappen naar InternetToday of wil je je productportfolio graag uitbreiden met webhostingdienstverlening? Dankzij een flexibel controlepaneel kun je zelf bepalen hoe je pakketten samenstelt zoals het aantal mailboxen per domeinnaam en hoeveel ruimte en dataverkeer een klant mag gebruiken.

Onze Reseller webhosting is white label, waardoor je klanten niet kunnen zien dat je reseller bent bij InternetToday. Daarnaast bieden we je ondersteuning bij het uitwerken van je productaanbod. Je bent zelf verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van jouw klanten.

Reseller hosting partner worden?

Wat is reseller webhosting?

Reseller webhosting is een type webhosting waarbij een gebruiker zijn of haar eigen webhostingbedrijf kan runnen, zonder de technische infrastructuur of apparatuur te hoeven bezitten. In plaats daarvan koopt de reseller een grote hoeveelheid webhostingruimte in bij een webhostingbedrijf en verkoopt deze vervolgens door aan klanten. Dit is een interessante optie voor iedereen die op zoek is naar een manier om geld te verdienen met webhosting, maar geen ervaring heeft met het beheren van een datacenter of de technische kennis heeft om zelf webhosting te configureren.

Voordelen van reseller webhosting

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van reseller webhosting.

Eenvoudige manier om je eigen bedrijf te starten

Ten eerste is het een eenvoudige manier om jouw eigen webhostingbedrijf te starten zonder te hoeven investeren in dure apparatuur of technische expertise. In plaats daarvan koop jo webhostingruimte in bij ons en verkoop je deze door aan jouw eigen klanten. Dit betekent dat je geen dure infrastructuur hoeft aan te schaffen of in te zetten, wat de kosten voor het opzetten van jouw eigen bedrijf aanzienlijk verlaagt.

Volledige controle

Ten tweede heb je als reseller volledige controle over jouw eigen webhostingbedrijf. Je kunt jouw eigen tariefplannen, functies en services aanbieden en je eigen marketing- en verkoopstrategieën ontwikkelen. Dit stelt je in staat om jouw eigen merk op te bouwen en een trouwe klantenkring te ontwikkelen.

Schaalbare oplossing

Ten derde is reseller webhosting een schaalbare oplossing. Dit betekent dat je je bedrijf kunt laten groeien naarmate jouw klantenbestand groeit. Als je meer klanten aantrekt, kun je eenvoudig meer webhostingruimte inkopen en doorverkopen zonder dat je extra infrastructuur of technische expertise nodig heeft.

Functies beschikbaar voor resellers

Reseller webhosting biedt over het algemeen dezelfde functies als traditionele webhosting, maar met enkele extra's. Hier zijn enkele functies die beschikbaar zijn voor resellers: Bij reseller webhosting zijn er verschillende functies beschikbaar voor resellers. Hier zijn enkele van de meest voorkomende functies:

 • Aangepaste branding
  Resellers hebben de mogelijkheid om hun eigen merknaam, logo en huisstijl toe te voegen aan de webhostingdiensten die zij aanbieden. Hierdoor kunnen resellers een eigen merk opbouwen en hun klantenbinding vergroten.
 • Toegangsbeheer
  Resellers hebben de mogelijkheid om toegang te beheren tot de verschillende accounts en functies van hun klanten. Dit stelt resellers in staat om de beveiliging van de webhostingaccounts van hun klanten te waarborgen.
 • Facturering en betaling
  Resellers hebben de mogelijkheid om hun eigen tarieven en betalingsvoorwaarden te hanteren voor de webhostingdiensten die zij aanbieden. Dit stelt resellers in staat om hun eigen prijsstrategieën te ontwikkelen en de inkomsten te beheren.
 • Technische ondersteuning
  Reseller webhostingbedrijven bieden vaak technische ondersteuning aan hun resellers en hun klanten. Dit kan variëren van e-mailondersteuning tot telefonische ondersteuning en live chat-ondersteuning.
 • Add-on functies
  Reseller webhostingbedrijven bieden vaak verschillende add-on functies aan, zoals extra opslagruimte, SSL-certificaten en websitebouwers. Resellers kunnen deze functies aanbieden aan hun klanten als aanvulling op hun webhostingdiensten.

Meer weten over Reseller webhosting

Ben je benieuwd wat reseller webhosting voor jou kan betekenen? Of wil je je direct aanmelden als reseller bij InternetToday? Neem dan contact met ons op!

Neem direct contact op!